2777
2789
عنوان

سلام😞

| مشاهده متن کامل بحث + 391 بازدید | 43 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

٢٥ به نظرتون كمه يا زياده الان؟

سن ازدواجه عزيزم ن پاييني ن بالا مناسبه سنت مطمئنا دوباره با كسي اكي ميشي 

When  you  recieve at my LEVEL evaluat me before that  you  only take a sit and encourage me 👽

شما هنوز سنت کمه چرا اینجوری خودتو باختی شانس اوردی برو خداروشکر کن

منم طلاق گرفتم هیچ اتفاقی نیوفتاد بعدش کلی خوش میگذروندم بعدش دوباره ازدواج کردم وبا توجه به تجربه قبلی انتخابم خیلی بهتر بود الانم هرروز خداروشکر میکنم از شر اون ادم نجات پیدا کردم

خوشا بحال کسیکه ایمان و اعتمادش را به من از دست ندهد.
مرسي از همه مهربوني و دلداريت عزيزم❤️❤️❤️

بعدم ازدواج دوباره برای مردها سختتره چون از درون واقعا له میشن چون طلاق براشون شکسته و مردها تو ذهن خودشون شکست ناپذیرن! 

ثانیا چون ازدواج مجدده سختگیرانه تر تحقیق میکنن و پوستش کنده است! 

خوشحال باش 

استارتر بگو همسرت متولد چه ماهیه راهنماییت کنن😎

ایرانیامیگن.،ازدل برود هر آنکه از دیده برفت... امافرانسوی ها میگن.،به قلب ما نزدیک است آن که از چشمهای ما دور است...... فرانسوی میخوامت❤️
شما هنوز سنت کمه چرا اینجوری خودتو باختی شانس اوردی برو خداروشکر کن منم طلاق گرفتم هیچ اتفاقی نیوفت ...

شما شوهر سابقتون چه مشكلي داشت؟

آخه ميدوني براي چي ميپرسم عزيزم چون مثلاً اگه شوهر دست بزن داشته باشه يا معتاد باشه تا به مردم بگي سريع دركت ميكنن ميگن خانومه حق داشته طلاق گرفته اما مشكلاتي كه نامزد من داره وقتي توي موقعيتش قرار ميگيره آدم ميبينه چقدررر بده تازه فكر كن من بازم با تمام اين مشكلا خواستم بسازم بازم اون بهم زد

خيلي خوشحالم برات عزيزم دوباره ازدواج كردي❤️ايشالا هميشه خوشبخت باشي

بعدم ازدواج دوباره برای مردها سختتره چون از درون واقعا له میشن چون طلاق براشون شکسته و مردها تو ذهن ...

نه عزيزم اون كه خوش و خوشحاله همين الان ام فكر كنم كسي و زير سر داره

براي پسر كه بد نميشه توي اين بي شوهري ام دوباره بهش زن ميدن

شما شوهر سابقتون چه مشكلي داشت؟ آخه ميدوني براي چي ميپرسم عزيزم چون مثلاً اگه شوهر دست بزن داشته با ...

نه معتاد بود نه دست بزن داشت...به شدت بیشعور بود ...لازم نیست خیلی توضیح بدی من میگفتم تفاهم نداشتیم وقتی خیلی پیله میکردن میگفتم مشکل اخلاقی داشت دوست ندارم راجبهش توضیح بدم ناراحت میشم دیگه نمیپرسیدن

شما شوهر سابقتون چه مشكلي داشت؟ آخه ميدوني براي چي ميپرسم عزيزم چون مثلاً اگه شوهر دست بزن داشته با ...

مرسی فدات ..شما ازدواج میکنی بایه آدم لایق اینبار تجربه داری بهتر انتخاب میکنی...شک نکن بهترین کار جدایی از ادم بی لیاقته..زندگی ادامه داره شمام سنت خیلی کمه کلی راه داری کلی آدم سر راهت قرار میگیره..برات دعا میکنم خدا یه شخص لایق و با شخصیت سر راهت قرار بده و خوشبخت بشی