2777
2789
عنوان

سلام😞

| مشاهده متن کامل بحث + 391 بازدید | 43 پست
ولش کن یره گمشه اه حالم بهم خورد

اگه بدوني چقدر دلمو سوزونده توي همين دوران جدايي انقدر سعي كرد ضايعم كنه جلوي همه يا انقدر قربون صدقه خانواده ش رفت تا دل منو بسوزونه بعدم منو انداخت كنار

خيلي دلم گرفته عزيزم خيلي انقدر تنهام

عزيزم باور نميكني تمام احساس و وجودم و در اختيارش گذاشتم بازم دلمو سوزوند آره حتماً ميرم چون واقعاً ...

اره ادم اعتمادب نفسشو از دست میده همش با خودش میگه من چم بود ک این شد اون شد... 

اما اگر واقعا بری مشاوره حداکثر بعد از دوسال یعنی شاید هم زودتر حالت بهتر  و بهتر میشه! 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اره ادم اعتمادب نفسشو از دست میده همش با خودش میگه من چم بود ک این شد اون شد...  اما اگر واقعا ...

اميدوارم الان كه حال به حال شدم يه موقع هايي ميگم چه خوب شد شانس آوردم يه موقع هايي از تنهايي انقدر ميرم توي خودم هي ميگم ببين چقدر بدرد نخور بودي كه اينم با عيب و ايرادش پس زده ت

پس شما ام تاييد ميكني كه تا آخر عمر تنهام؟😞

اگ مورد بهتري نبود تنها باش مگ چيههه؟؟بهتر از زير ديت و پا بودن و بدبختي كشيدنع!!! منم تنها زندگي ميكنم ولي زندگيم خداروشكر خيييلي از بعضي ادماي متاهل بهتره!!!

When  you  recieve at my LEVEL evaluat me before that  you  only take a sit and encourage me 👽
ارزشتودنداره چطور بش بله گفتی

اولش نشون نداد كه 

انقدر قربون صدقه م ميرفت من ميگفتم ديگه از اين عاشق تر نيست

بعد من اول خوشم نميومد اما ديگران هي ميگفتن قيافه مهم نيست اخلاق مهمه بعد كه ديديم اخلاقشم اين از آب در اومد

اميدوارم الان كه حال به حال شدم يه موقع هايي ميگم چه خوب شد شانس آوردم يه موقع هايي از تنهايي انقدر ...

طبیعیه! نوسان روحی داری چون شرایطتت با ثبات نیست و خودتو در ازدواج با اون میدیدی! درست میشه! 

اگ مورد بهتري نبود تنها باش مگ چيههه؟؟بهتر از زير ديت و پا بودن و بدبختي كشيدنع!!! منم تنها زندگي مي ...

بعدم مگ چند سالته؟؟ والا چن تا از دوستاي من طلاق گرفتن ك هيچ دوباره ازدواجم كردن بچه ام دارن خيلي ام خوشبختن خدارم شكر ميكنن ك از اولي جدا شدن!! وقت زيااااده خودتو نباز

When  you  recieve at my LEVEL evaluat me before that  you  only take a sit and encourage me 👽
طبیعیه! نوسان روحی داری چون شرایطتت با ثبات نیست و خودتو در ازدواج با اون میدیدی! درست میشه! 

برام دعا كن تنها نمونم عزيزم واقعاً ناكام موندم آخه اين چه عروس بودني بود من داشتم😭

٢٥ سالمه عزيزم

خببببب بابااااا تو ديگ همه سعيت رو كردي!!وقتي نميشع چرا خودتو ازار بدي ايشالا ي ادمه مناسب و درست مياد تو زندگيت 

برام دعا كن تنها نمونم عزيزم واقعاً ناكام موندم آخه اين چه عروس بودني بود من داشتم😭

عزیزم... فقط سربسته بهت بگم ک من تجربشو دارم و الان خیلی خوشحالم! توهم انشالله ب این خوشحالی میرسی و میفهمی کار عاقلانه ای کردی! عروسم میشی مامان هم میشی...