2777
2789
عنوان

ختم سوره حشر

| مشاهده متن کامل بحث + 1354 بازدید | 270 پست

سلام.صبح بخیر

پاشید بابا همه خوابید

چقدر میخوابید!کاش منم مثل شماها میتونستم بخوابم

از اذان صبح به بعد خوابم نمیبره.وااااااااااای کچلم کردید

پاشید دیگه.وخی.وخی.وخی

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سلام به همگی....روزتون پرنور....خانومالطفا کسانیکه قطعی دراین ختم میخوان شرکت کنن مجدداعلام کنن که تقیسم کنیم بین تعداد وان شالله شروع کنیم....ظاهراکسی دیگه نبوده واضافه نشده....همین تعدادی که هستیم اگه قطعیه که همین امروزشروع میشه ان شالله

سلام.صبح بخیر پاشید بابا همه خوابید چقدر میخوابید!کاش منم مثل شماها میتونستم بخوابم از اذان صبح ب ...

همه اذان صبح بیدارن....اما من بعدنمازمیخوابم دوباره.......🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈این وخی وخی لحن کلام وگویش همدانیاست؟؟؟؟؟؟

سلام منم انشالله در ختم شرکت میکنم به امید حاجت روا شدن همه دوستان و خودم( سلامت بچه ام)

سلام عزیزم اگه تصمیمت واسه ختم قطعیه لطفا سرظهریه س بزن تاسهم شمامشخص بشه بعدنمازظهر ان شالله

عزیز جونم معامله نکن در خونه خدا باید گدایی کرد بزار خدا دل شکستت رو ببینه و ناامید نشو من بهت قول م ...

عزیزم اگه تصمیمت واسه ختم جدیه لطفا بعدنمازظهربیاتاپیک که سهم شمامشخص بشع

همه اذان صبح بیدارن....اما من بعدنمازمیخوابم دوباره.......🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈این وخی وخی لحن کلام وگویش ه ...

سلام

نه وخی وخی گویش اصفهانیهاس.وخی یعنی همون برخیز

اصفهانی کیا اینجا هستند غیر من؟

سلام منم هستم 

❤️❤️❤️❤️عضو گروه قرمز ❤️❤️بانام و یادخدا شروع میکنم  وزن اولیه ۹۸ ❤️❤️❤️وزن هدف ۷۰ ❤️❤️❤️من حتما از پسش برمیام با کمک خدا و دوستای گلم 🤩🤩🤩
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز