2777
2789
عنوان

ختم سوره حشر

| مشاهده متن کامل بحث + 1354 بازدید | 270 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

همه اذان صبح بیدارن....اما من بعدنمازمیخوابم دوباره.......🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈این وخی وخی لحن کلام وگویش ه ...

ما کرمانشاهیا هم میگیم البته نسل قبل نسل ما دیگه تقریبا لهجه ها مثل پایتخت شده

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم

فک کنم به همه اعضا خبردادم سرظهربعدازنمازاینحاباشن که تقسیم کنیم ختم رو....خانوما سهمی که برمیدارین زوحتمابایدقرائت کنیدچون قراره هرروز یباربه نیت یکی ازاعضایه ختم ...این سوره ختم بشه پس اگه به تعدادخونده نشه ناقص میمونه ومدیون میشیم....پس اگه یع زمانی خاتومی نتونست اون روز روبخونه به همون تعداد لطفا شب قبل اعلام کنه که بقیه به نیابت بردارن که ختم ناقص نشه.....خانوما این ختم زمان زیادی نمیبره این سوره ۲۴ایه ایه اس ....ببخشیدکه این رومدام میگم ...فقط واسه اینه بدونیدوقت گیرنیست عزیزان.....

استارتر جون مگه روزی یک بار نیست سوره حشر؟؟

❤️❤️❤️❤️عضو گروه قرمز ❤️❤️بانام و یادخدا شروع میکنم  وزن اولیه ۹۸ ❤️❤️❤️وزن هدف ۷۰ ❤️❤️❤️من حتما از پسش برمیام با کمک خدا و دوستای گلم 🤩🤩🤩
استارتر جون مگه روزی یک بار نیست سوره حشر؟؟

عزیزم ماتعدادمون کمه....وگرنه اگه ۴۰نفربودیم میشدروزی یبار....مجبوریم تعداد۴۰روبین خودمون تقسیم کنیم دیگه ....لزومی نداره که حتما در۴۰روزخونده بشه...مهم ۴۰بارخوندنشه حتی تویه روزم میشه اینکاروکرد....یه روز این ۴۰عددبین اعضا تقسیم بشه وهمودعاکنیم....یابه تعداد اعضا هروز ختم کنیم وهرباربه نیت حاجت یه نفر....واسه اینه میگم همه بیان که ببینیم کدوم واستون مناسبتره که همونوانجام بدیم....میشه تویه روزختم انجام بشه....میشه تو۴۰روز اما دم عیدی فک نکنم کسی فرصت کنه مخصوصا اواخراسفند....من شنیدم که اینجوری که هرباربه نیت یه نفرختم بشه بهتره حالا اگه ما ۱۲نفریم طی ۱۲روز خونده میشه هرووزبه نیت یکی....عزیزم خیلی کوتاهه اصلا زمانبرنیست.....

عزیزم ماتعدادمون کمه....وگرنه اگه ۴۰نفربودیم میشدروزی یبار....مجبوریم تعداد۴۰روبین خودمون تقسیم کنیم ...

میدونم عزیزم اما من ختم زیاد دارم تو اسفندم دستم بنده حسابی 

مدیون بچه ها میشم 

من اگ روزی یک بار باشه میتونم ولی بیشتر نه عزیزم اسم منو پاک کنین شرمنده 

❤️❤️❤️❤️عضو گروه قرمز ❤️❤️بانام و یادخدا شروع میکنم  وزن اولیه ۹۸ ❤️❤️❤️وزن هدف ۷۰ ❤️❤️❤️من حتما از پسش برمیام با کمک خدا و دوستای گلم 🤩🤩🤩
میدونم عزیزم اما من ختم زیاد دارم تو اسفندم دستم بنده حسابی  مدیون بچه ها میشم  من اگ رو ...

باشه عزیزم...اگه تعدادبه شکلی جورشدکه روزی یباربود بهت اطلاع میدم اگه نشدکه ببخشید....حالا بقیه هم نیومدن ببیتم اوناموافقن یانه شایداوناهم مثه شمانتونستن وفک کنم بایدخودم تنهایی انجام بدم😁😁😁😁😁😁😁

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز