2777
2789
عنوان

ختم سوره حشر

| مشاهده متن کامل بحث + 1354 بازدید | 270 پست
خواهش میکنم.اشکال نداره مگه آقایون مسلمان نیستن؟منم مسلمانم و مثل بقیه هم نماز میخونم،هم روزه میگیر ...

نه نه اختیاردارین...جسارت نکردم....عرض کردم تصورم این بوداین یه سایتیه مخصوص خانوماست ازاین بابت تعجب کردم....وگرنه هرکسی فارغ ازجنسیت یه انسانه....ان شالله که شما ازاین ختم جواب بگیرین وحاجتتون روابشه...

من دیگه ناامید شدم خدا یجا دستمو نگرفته هروقت تو یه ختمی شرکت کردم اوضاعم بدتر شد الان تو جهنمم ولی ...

عزیز جونم معامله نکن در خونه خدا باید گدایی کرد بزار خدا دل شکستت رو ببینه و ناامید نشو من بهت قول میدم شما خیلی خیلی زود مشکلاتت رفع میشه بهت قول میدم فقط شما هم قول بده خبرش رو به من بدی من خدارو شکر به هرکی قول دادم خدا رو سفیدم کرده و اتفاق افتاده به شما هم قول صد درصد میدم گشایش آن شا الله در راهه

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیز جونم معامله نکن در خونه خدا باید گدایی کرد بزار خدا دل شکستت رو ببینه و ناامید نشو من بهت قول م ...

خدابهت ارامش بده که سعی میکنی به بندش ارامش بدی.....مهربون بانو شماهم دراین ختم گروهی شرکت میکنید؟؟؟

خدابهت ارامش بده که سعی میکنی به بندش ارامش بدی.....مهربون بانو شماهم دراین ختم گروهی شرکت میکنید؟؟؟

بله عزیزم فدای دل پاکتون انشا الله به برکت نفس های پاک شما منم خواستم رو از خدا میگیرم

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم
منم هستم ان شا الله همه حاجت روا

ان شالله که حاجتتون براورده خواهدشد....عزیزم من تافرداصبرمیکنم اگه خانومی هنوزاین تاپیک روندیده فرصت این ختم گروهی روازدست نده ان شالله....ان شالله تافرداظهر...روال ختم روباتوجه به تعدادنفراتی که اعلام امادگی کردن خدمتون توضیح میدم....خدابهتون ارامش بده

بله عزیزم فدای دل پاکتون انشا الله به برکت نفس های پاک شما منم خواستم رو از خدا میگیرم

حاجتتونو براورده شده بدونید خانوم مهربون.....بی بروبرگرددددددددد.......عیدیتونواسفندماه میگیرین بحق این ختم

عزیز جونم معامله نکن در خونه خدا باید گدایی کرد بزار خدا دل شکستت رو ببینه و ناامید نشو من بهت قول م ...

ببینیمو تعریف کنیم ده ساله یا مرگمو بده یا زجرم نده من که هر مشکلی برام پیش اومده گفته تو لایق نیستی کمکت کنم 

لطفا لایک نکنید ، لایک نکنیددددد آفرین لایک نکنید🙃
عزیزم ۱۱نفریم

کاش تا فردا کامل بشه

اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم           ای که از یار نشان میطلبی یار کجاست ؟ همه یارند ولی یار وفادار کجاست؟ 🌹در انتظار مهدی موعود عج 🌹

خانومایی که هستین تواین ختم واعلام امادگی کردین....البته یه اقاهم هستن که همراه باماشرکت میکنن....بخاطراینکه شایدهنوزکسانی باشن که ندیده باشن تافرداظهرصبرمیکنیم که به جمع مااضافه بشن....فرداظهرهمگی لطفا مجدد به تاپیک تشریف بیاریدکه نحوه خوندن وختم مشخص بشه....طبق روال ختم این سوره بایدبه تعداد۴۰بارخونده بشه حالا نه لزوما در۴۰ روز هدف ۴۰بارخوندنشه....ما باتوجه بهدتعدادنهایی تعیین میکنیم سهم هرشخص شرکت کننده رو.....اگه تعدادنهایی مثلا ده نفرباشه...ماختم رودر ده روزمیخونیم به این شکل که هروز یبارختم میشه وهرباربه نیت خاجت یه نفر....بهداین شکل همه دراون روز درحق شخص موردنظرروحاجت رواییش دعامیکنیم وختم روانجام میدیم.....چون تعدادکمه بهداین شکل اتجام میشه....این سوره ۲۴ ایه اس وخوندنش زمان بسیارکمی روازتون میگیره....ان شالله که همگی حاجت بگیرین وخبرشوتوهمین تاپیک اعلام کنیدوماروخوشحال......

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز