من دیگه ناامید شدم خدا یجا دستمو نگرفته هروقت تو یه ختمی شرکت کردم اوضاعم بدتر شد الان تو جهنمم ولی این اخرین ختم عمرم رو هم شرکت میکنم امیدوارم همه حاجت روا شید میخام با خدا معامله کنم بببنم واقعا صدای کسی که در حقش ظلم شده رو میشنوه یا نه
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
فعلا ۹نفرهستیم....تااخرشب ان شالله گروه کامل میشه وازفردا ان شالله یکی یکی حاجت اعضا تیک میخوره ویکی یکی میره تولیست اسفندماه خدا.....شک نکنیدخانوما یقین بدونیدبراورده میشه....باانرژی مثبت بیاین.....باایمان کامل......هیچ حاجتی نیست که براورده نشه مگه ما باافکارمون جلویه دریافتشوبگیریم.....
خانوما هرکسی وارد این تاپیک شد وخواست بطورقطعی شرکت کنه اعلام کنه....من میام اسم هارویادداشت میکنم وشروع ختم روبهتون اعلام میکنم عزیزان....فعلا مرخص میشم تاساعتی دیگه.....
بچه ها من تازه دیروز واسه یه ختم صلوات که بچه هاگذاشته بودن عضوشدم....اصلا به قوانین اینحا اشنایی ندارم....کسی هست که من اگاه کنه؟؟؟ ونکات مربوط به تاپیک وپست و...ایناروبرام بگه؟؟؟ 🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈