2777
2789
عنوان

ختم سوره حشر

| مشاهده متن کامل بحث + 1354 بازدید | 270 پست

من دیگه ناامید شدم خدا یجا دستمو نگرفته هروقت تو یه ختمی شرکت کردم اوضاعم بدتر شد الان تو جهنمم ولی این اخرین ختم عمرم رو هم شرکت میکنم امیدوارم همه حاجت روا شید میخام با خدا معامله کنم بببنم واقعا صدای کسی که در حقش ظلم شده رو میشنوه یا نه 

اسم منم بنویس

لطفا لایک نکنید ، لایک نکنیددددد آفرین لایک نکنید🙃

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من دیگه ناامید شدم خدا یجا دستمو نگرفته هروقت تو یه ختمی شرکت کردم اوضاعم بدتر شد الان تو جهنمم ولی ...

انشاالله حاجت روا میشی 

اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم           ای که از یار نشان میطلبی یار کجاست ؟ همه یارند ولی یار وفادار کجاست؟ 🌹در انتظار مهدی موعود عج 🌹
من دیگه ناامید شدم خدا یجا دستمو نگرفته هروقت تو یه ختمی شرکت کردم اوضاعم بدتر شد الان تو جهنمم ولی ...

سلام

نمیخام تو حریم شخصیتون وارد بشم،ولی چی شده که اینقدر ناامید هستید؟

ناامیدی وسیله شیطان هست

بیاید خصوصی تا یه چیزی که اون هفته برام اتفاق افتاد بگم که ببینید خدا حواسش به همه بنده هاش هست

فعلا ۹نفرهستیم....تااخرشب ان شالله گروه کامل میشه وازفردا ان شالله یکی یکی حاجت اعضا تیک میخوره ویکی یکی میره تولیست اسفندماه خدا.....شک نکنیدخانوما یقین بدونیدبراورده میشه....باانرژی مثبت بیاین.....باایمان کامل......هیچ حاجتی نیست که براورده نشه مگه ما باافکارمون جلویه دریافتشوبگیریم.....

سلام نمیخام تو حریم شخصیتون وارد بشم،ولی چی شده که اینقدر ناامید هستید؟ ناامیدی وسیله شیطان هست ب ...

درخواستتو قبول کردم گلم بیا بگو

لطفا لایک نکنید ، لایک نکنیددددد آفرین لایک نکنید🙃

خانوما هرکسی وارد این تاپیک شد وخواست بطورقطعی شرکت کنه اعلام کنه....من میام اسم هارویادداشت میکنم وشروع ختم روبهتون اعلام میکنم عزیزان....فعلا مرخص میشم تاساعتی دیگه.....

خانوما سوره حشرفقط ۲۴ ایه اس....سوره کوتاهیه وزمان زیادی نمیبره که نگران باشیدممکنه وقت نکنیدونرسید.....اگه زمانی هم کسی نتونست نوبت خودشومیتونیم جابجاکنیم وکسی که میتونه به نیابت اون خانوم بخونه ودرعوض اون خانوم جایه خانومی که واسش خونده وقتی نوبتش شدبخونه....فقط شب قبلش اطلاع بده که بشه کسی نایب خوندش بشه ....خانوما این ختم روشرکت کنیدان شالله دعایه خیر۴۰نفربدرقه حاجتتون میشه وخداوندقطعا جواب میده صدامونو....

بچه ها من تازه دیروز واسه یه ختم صلوات که بچه هاگذاشته بودن عضوشدم....اصلا به قوانین اینحا اشنایی ندارم....کسی هست که من اگاه کنه؟؟؟ ونکات مربوط به تاپیک وپست و...ایناروبرام بگه؟؟؟ 🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈

اقایeamo62ببخشیدمن جوابی که درجواب پست شمادادم ولحن کلامم خطاب به یه خانوم بود عذرمیخام امیدوارم سوبرداشت نشه...من فک میکردم تی نی سایت سایتیه که خانوما عضون فقط😂ببخشیدخیلی واردنیستم الان دیدم پروفایل شماروکه اقاهستین....به هرحال ببخشید...اون لحن کلام صمیمانه رو....فک نمیکردم اقاباشید...معذرت.‌...وخیلی برام جالبه که یه اقابخوادتوختمهای معنوی شرکت کنه....😊