2777
2789
عنوان

ختم سوره حشر

1354 بازدید | 270 پست

سلام به همگی....من مدتی هست که تصمیم گرفتم ختم سوره حشرروانجام بدم....شنیدم بسیارمجربه....مخصوصا اگه کسانی باشن واین ختم دسته جمعی انجام بشه....چون دعای دیگرا درحق مازودتر براورده میشه....اطرفی تاسال نوزمان زیادی نمونده....والان قطعا همه کارداریم....اگه مایل هستین که باهم بخونیم به مدت ۴۰روز بایداین ختم انجام بشه.....خوندنش خیلی زمان نمیبره.....اگه کسی هست وحاجت داره مثه من خیلی خوشحال میشم همراهیم کنه وهمراهیش کنم.......

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستان دیگری این ختم روگذاشتن که فک میکنم به حدنصاب رسیده ومامحبوریم یه گروه دیگه تشکیل بدیم.....کسی هست که مثه من حاجتمندباشه؟؟؟کسی هست مثه دلش بخواداخرسال خداصداشوبشنوه؟؟؟؟

بله ....موافقم سریه زمان معین باشه....هروز روبه نیت یه نفردسته جمعی ۴۰باربخونیم وواسه اون شخص دعاکنیم....عزیزانی که هستن اسم بگن یاداشت کنم ان شالله فرداکه جمعه اس شروع کنیم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز