2777
2789
عنوان

مهمان .......

| مشاهده متن کامل بحث + 706 بازدید | 53 پست
ن بابا من هیچوقت بدون دعوت نرفتم دوساله نامزدیم کلا سرجمع دوبار دعوتمون کردن ولی فکرکنم خودشون بیشت ...

ن نگران نباش من خالم شوهرش فامیلاش تو روستا بودن زیاد بهشون رو نداد زیاد نمیومدن ولی اوایل خدایی هروقت دکتر میرفتن میومدن..گلم یکم رسمی باهاشون باش من خودمم ازدواج کنم رسمی برخورد میکنم پسر خاله نشن خلوت زن و شوهری رو بیشتر میپسندم تو اسلامم گفتن صله رحم نگفتن همش تو خونه هم باشید

امروزی جوری بغلم کن 💑انگار ک فردا میمیرم....فردا چطور ؟فردا جوری بغلم کن انگار ک از مرگ برگشتم😍
باز خواهرشوهراتن عزیز،مال من که برای عید عمه خاله دایی و عمو و بچه هاشون قراره بیان خونمون،خونمم پنج ...

واقعا سخته چرا درک نمیکنن😔😔

خوبه برای ما اینجوری نیست

عروسی کردم😄

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظر من اینجوری نباش

مهمون هم میاد بچه هم  میاد غذا میریزه ظرف میشکنه زیاد حساس نباش خودتم بچه دار میشی بعدا بقیه رو درک میکنی واقعا بعضی بچه ها از کنترل خارجن

بعدشم اگه دوس نداری مهمون زیاد بیاد خودتم در عوض نباید زیاد بری نه مثه فامیل شوهرم هر روز خونه پدرشوهرم و بقیه پلاس بود سر دوتا مهمونی گرفتن چه دعوایی راه انداخت که خونه مو کثیف کردید

حالا خودش بچه داره اومد خونه م بچه ش ظرف غذارو ریخت 😐

ن نگران نباش من خالم شوهرش فامیلاش تو روستا بودن زیاد بهشون رو نداد زیاد نمیومدن ولی اوایل خدایی هرو ...

اخه باهم خیلی خوبیم 

مهربونن

ولی میترسم زیاد بیان

از اولم صمیمی بودیم یهو رسمی شم ضایست

عروسی کردم😄

از الان زشته میگین پس انداز بکنیم و هر روز نیاین و... حالا عروسی کردین رفتین سر خونه زندگیتون اگه اذیت شدین بعد بگید . خوب من خودم داداش ندارم ولی دوتا خواهر شوهر دارم همیشم دوست دارم بیان گناه دارن خونه برادرشونه .تازه اونا ده بار بیان من یکبار میرم . خیییلی زشته حرفتون

به نظر من اینجوری نباش مهمون هم میاد بچه هم  میاد غذا میریزه ظرف میشکنه زیاد حساس نباش خودتم ب ...

باورکن دوساله نامزدم کلا۲بار رفتم خونشون دعوتم کردن

ولی حس میکنم من دعوتم نکنن میان

باورکن بچه هست تابچه

اینا واقعا زلزله ان

خب من تازه عروسم روهمه وسایلام حساسم

نمیگم هرروز میان ولی شاید ماهی دوسه باربیان

اینم برای ما ک اولشیم زیاده چجوری بفهمونم بهشون😔

عروسی کردم😄
استارتر نمیتونی خودت خونه بگیری بخدا خواهرانه میگم بهت دوریو دوستی شاید الان متوجه نباشی وقتی وارد ز ...

چرا خونه بگیرم گلم چ فرقی داره

خونه خودم نمیان؟!!!!

عروسی کردم😄
واقعا سخته چرا درک نمیکنن😔😔 خوبه برای ما اینجوری نیست

پس برو خداتو شکر کن،من واقعا غصم گرفته دوس دارم تو عید بعد ناهار یا شام برم عید دیدنی ک اوناهم معذب نشن ولی خوب مادرشوهرم گیر میده ک نه رسمه باید بریم،شوهرمم میگه سالی یباره دیگه،به هرحال واسه ما جوونا واقعا سخته،مخصوصا اینکه فامیلای خودم اینجا نیستن اونوقت باید از فامیلای شوهرم پذیرایی کنم...اوف

کنجد مامانی و بابایی خوش اومدی به زندگیمون
اخه باهم خیلی خوبیم  مهربونن ولی میترسم زیاد بیان از اولم صمیمی بودیم یهو رسمی شم ضایست

خونه بابات بهترین جاست واسه مستاجری یه وق  گوش ندی هااا خونه مادرشوهر سخته....اشکال نداره گلم جوری زندگی کن ک دوسداری بعضی خانوما خوب دوسدارن شب وروز بپزن و مهمون داری کنن بعضی نه ...این مهمه مطابق میلت زندگی کنی 

امروزی جوری بغلم کن 💑انگار ک فردا میمیرم....فردا چطور ؟فردا جوری بغلم کن انگار ک از مرگ برگشتم😍
اولا از الان حساس نشو بذار یکی دوبار اول بیان بعد بهانه بیارین. نمیان. دوم اینک واقعا شوهرت خوب جواب ...

ن ترکه پسرخالمه اذربایجان غربی ایم

اون همیشهههه پشت منه

عروسی کردم😄