2777
2789
عنوان

مهمان .......

| مشاهده متن کامل بحث + 706 بازدید | 53 پست
باورکن دوساله نامزدم کلا۲بار رفتم خونشون دعوتم کردن ولی حس میکنم من دعوتم نکنن میان باورکن بچه ...

فکر نکنم بیان 

من خودم سر زده هیچ وقت خونه کسی نرفتم حتی خودمم زنگ نزدم بگم واسه شام میام خواهر شوهرامم تا دعوت نکنم نمیان سه چهار ماه یه بار دعوت میکنم

البته همیشه خونه پدرشوهرم با همیم

اصلا خونه تازه عروس که تا یک سال مهمان نباید بیاد بعدش هم با دعوت برید خونه هم 

من همیشه با دعوت رفتم بدون دعوت عمرا برم

ولی چجوری بهشون بفهمونم اینو😔😔ازهمشونم کوچیکترم

عروسی کردم😄

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم اول واسم سخت بود ولی الانم واسم مهم نیست چون خودمم رفتم خونه خواهر شوهرم ظرف از دستم افتاد شکست تازه عروسم بود ...اصلا ناراحت نشد... دیگه ظرف و ظروف چیه سرش کدورت ایجاد کنیم

استارتر منو یاد یکی از دوستانمون میندازی که از مهمون بدش میاد هرکسی یه اخلاقی داره من زیاد مهمونی میدم و واقعا ام وسایلام زیر  دست بچه ها داغون شده از تاپیک میرم بیرون چون طرز فکرم با شما متفاوت همین

من همیشه با دعوت رفتم بدون دعوت عمرا برم ولی چجوری بهشون بفهمونم اینو😔😔ازهمشونم کوچیکترم

تو که خونه باباتی .. صبح تا شب اونجا باش شوهرتم که میره سرکار و تو برو پیش مامانت.. مهمونم بیاد مجبوره بیاد خونه اونا.. چون خاله ات هست مادرشوهرت.. میان خونه مامانت.. ۴بار اینجوری کنی دیگه کسی خونت نمیاد.. عین خواهرشوهر کوچیکه من.. عروس عموش شده.. از روز اول همش خونه عموش بود و با اونا بود ماهم رومون نمیشد خونه اونا بریم خجالت میکشیدیم منتظر میموندیم دعوت کنه که بریم خونش..الانم که تازه عروس نیست و دو تا بچه داره و بیشتر خونه خودش.. بس که اوایل باهامون اونجوری رفتار کرده الانم التماس میکنه بیاید خونمون نمیریم مگر دعوت کنه واس شام و.. اونجوری بریم..

تو که خونه باباتی .. صبح تا شب اونجا باش شوهرتم که میره سرکار و تو برو پیش مامانت.. مهمونم بیاد مجبو ...

اخه زشته

هم بابامینا اذیت میشن هم. اینکه اونا انقد راحتن ک خودشون میگن پاشوبریم پایین!

بابای بیچارم گناه نکرده ک

حالا امسال خوب شده

تا پارسال خونمون انقد مهمون میومد مخصوصا یکی ازخواهرشوهرام 

چون روستاس میومد اینجا دکتر همش میومد خونه ما

یبار غیرمستقیم بهش گفتم بابام نمیرسونه اونام کمتراومدن

کاش بفهمن ماهم نمیرسونیم هی نگن خونه داداشمونه خونه داداشمونه!!

داداش بدبخت گناه کرده داداش شده؟!،

خب ازکجا بیاره

ما تازه عروس دومادیم بایذ درک کنن

عروسی کردم😄
استارتر منو یاد یکی از دوستانمون میندازی که از مهمون بدش میاد هرکسی یه اخلاقی داره من زیاد مهمونی می ...

عزیرم منم مثل شما بودم با اینکه تازه عروس بودم و همه وسایلم نو بود و دوسشون داشتم اما اصلا ناراحت نمیشدم که مهمون بیاد و حتی بچه هاشون وسایلم را خراب کنن و‌بشکنن اما خواهرشوهرم که بچه هاش زلزله هستن و هر بار میومدن خونه ما کل زندگی منو نابود میکردن و میشکستن چند وقت پیش خونه خرید و از مستاجری در اومد و همه وسایلش را نو کرد و جدید گرفت حالا بخدا یکی میره خونش اخماش میره به هم که حتی دست هم نزنین به چیزی که یوقت دستمالی نشه چه برسه که خدای نکرده وسیله ایش کسی خراب کنه قیامت به پا میکنه در صورتی که ۲تا پسر تخم جنش زندگی همه را نابود کردن و عین خیالش نبود

آدم وقتی این رفتار هارا میبینه زورش میاد 

شکوفه های زندگی من، عزیزای دلم، ثروت و امیدای دل مامان نیایش، دختر قشنگ و معصوم من، یاسمین زیبا و پسر خوش اخلاق و نازم، محمد یاسین دلبرم مادر فداتون، تا ابد بمونین برام😘🥰😍
اخه زشته هم بابامینا اذیت میشن هم. اینکه اونا انقد راحتن ک خودشون میگن پاشوبریم پایین! بابای بی ...

وقتی اونا خونت مهمونن هیچی نگو.. هیچی...خیلی زشت ... و ادب خودتو نشون میدی.. ولی وقتی رفتی خونه اونا یا جایی همو دیدید حرف بنداز از کار و پول و اقتصاد و دستتون خالیه.. بگو آدم دلش میخواد رفت و آمد کنه ولی انقدر گرونیه که مثلا وقتی خود من خرج شکمم رو به زور در میارم چطور برم خونه دیگری مهمونی .. هرچی هم شوهرم میدوئه یه قرونم نمیشه پس انداز کرد .. گرونی رابطه ها رو کم کرده و ..ازین حرفا.. غیر مستقیم بگو که شما هم مهمونی رو دوست دارید و از دیدن اونا ناراحت نیستید بلکه توان مالیتون اجازه نمیده مهمون بپزیرید... ترکها که همه چیز زود بهشون بر میخوره و از قیافه و تیکه انداختن ها زود همه چیزو تا تهش میخونن.. توام یه بار بگی گوشی دستشون میاد زیاد نمیان..

وقتی اونا خونت مهمونن هیچی نگو.. هیچی...خیلی زشت ... و ادب خودتو نشون میدی.. ولی وقتی رفتی خونه اونا ...

اره همینطوره

باور میکنی اخرین باری ک رفتم خونشون اینجوری گفتم؟!

😂

دیگه نمیدونم اونا چیکارکنن زیادبیان یا کم...

میدونم اوناهم انقد بی درک نیستن ک هررور بیان

ولی خب برای من ماهی۲-۳بار هم زیاده

اخه ما زیاد میریم روستا خونه پدرشوهرم همو میبینیم دلیل نداره بیان زیاد

این راه خوبیه

ولی خب بهشون برنخوره

چون بقول خودت ترکا زرنگن میفهمن منظورم اینه کمتربیان😂

ولی جهندم😁

من میگم مهم اینه خودمو شوهرم حس ارامش کنیم😊

عروسی کردم😄
شوهرمنم ترکه من فارسم تو شهرسون غریب بودم پشتمو خالی کرد 😭

عزیزم😔

ولی گلم اصلا ب ترک وفارس ربط نداره مهم طرز فکره

درسته فرهنک وخانواده هم بی اثرنیست

ولی همسرم ازاون ادماست ک تعصبی نیس با فکرش جلو میره وقتی میبینه فلان اخلاق کسی خوب نیس اشتباهه عمرا اگر طرفشو نگهداره

میخاد مادرش باشه میخاد هفت پشت غریبه

ولی همه جووووره پشت من هست

عروسی کردم😄