2777
2789
عنوان

مهمان .......

706 بازدید | 53 پست

سلام دوستان😊

من۴فروردین عروسیمه و ایشالا باعشقم میریم خونمون(مستاجر بابام میشیم😍)

ما فامیل زیاد داریم

۳تا ازخواهرشوهرام(که دخترخاله هامن) بچه هاشوووون واقعاااا شلوووووغن و بشدت اعصاب ادمو خوردمیکنن

خیلی شلوغن وهمه جا رو بهم میریزن

واقعا ن من ن همسرم اعصاب تحملشونو نداریم

همسرم ک هنوز خونه باباشه وقتی خواهراش میان ازخونه میره بیرون ازدست بچه هاشون😂

حالا من همش استرس اینو دارم ک فردا مارفتیم خونمون تندتند برامون مهمون نیاد

هم اوضاع اقتصاد

هم اینکه من رو وسایلم و خونم بشدت حساسم

دست خودم نیست

ایناهم شده بشوخی میگن هرروز میایم خونتون همسرمم باکمال احترام میگه ولی ما اول زندگیمونه باید تلاش کنیم پس اندازکنیم فکرنکنم بتونیم تندتند مهمونی بدیم اوناهم میگن ن باباشوخی میکنیم..هرروز ک نمیایم..

بین خونه ما و اونا تقریبا یک ساعت فاصلست

فکرنکنید من خسیسم یاچی

ولی واقعا حوصله ندارم

یکم اگر بی ملاحظگی ببینم واقعا عصبی میشم

دوس ندارم زیاد خلوت زنوشوهریمون بهم بخوره

عروسی کردم😄

منم باشما موافقم ولی الان خاهرشوهرا میان سنگر بگیر...بنظرم بدن دعوت نری بدون دعوت نمیان 

امروزی جوری بغلم کن 💑انگار ک فردا میمیرم....فردا چطور ؟فردا جوری بغلم کن انگار ک از مرگ برگشتم😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

غصع چیو میخوری جلو جلو؟؟؟؟؟؟اوناهم فهمیدن شما حساسین هی میگن

وزن شروع》90 وزن هدف》۶۵...پشت کرده ام ب گذشته...ب روزهایی ک با اندوه شب شدند...دشمن شده ام با آنها ک مرا ن تنها یکبار بلکه هزار بار آزردند رو ب آینده ای نشستم ک هیچکدام از آن آدمها و روزهای ملالت امیز،درونش جایی ندارند.مادربزرگ همیشه میگفت:روی زخم های دلت مرهمی نگذار!صبر کن بسوزند و بفهمند دستی نیست برای مداوایشان آنوقت یاد میگیرند با هر حادثه خراش برندارند...گذشته ام را بی هیچ دوایی رها کرده ام،دشمنانم نیز در مخروبه ترین قسمت مغزم.باید یاد بگیرم برای هر رنجشی پماد امید بخشی نیس؛درد را باید تجربه کرد تا دیگر هر زخمی،روح را ب انزوا نبرد...حالا آدمی شده ام بیگانه با انچه تصور میکنی.هرچقدر میخواهی طعنه بزن و کنایه هایت را در دهانت بچرخان!من تنها آینده ای را میبینم ک نه برای تو جایی هست نه روزهای  هدر رفته!مادربزرگ قربان دهانت راست میگفتی:مرهم همیشه دوای درد نیس،گاهی باید بی اهمیت بود درد خودش از خانه میرود...!

همین که همسرت جوابشون بده کافی

دوبار که زنگ زدن همسرت بگه بیرونیم مهمان داریم یا.... 

از همین اول کار حساب کار دستشون میاد 

منم اصلا حوصله بچه شلوغ ندارم با اینجور ادما هم رفت و امد نمی کنم نهایت سالی دو سه بار

منم باشما موافقم ولی الان خاهرشوهرا میان سنگر بگیر...بنظرم بدن دعوت نری بدون دعوت نمیان 

ن بابا من هیچوقت بدون دعوت نرفتم دوساله نامزدیم کلا سرجمع دوبار دعوتمون کردن

ولی فکرکنم خودشون بیشتر ازما بیان

چون خونشون روستاست و ما شهر،دکتر برن،خرید بخان،احتمال داره بیان خونه ما😔

عروسی کردم😄

ناراحتی کنید از چشم میوفتید.. هر روز که نمیان.. ادمیزاد با گذر زمان خودش فرسوده میشه چه مونده لوازم.. برای وسایلات ناراحتی نکن.. منم دختر خواهر شوهرم خیلی رو مبلم بپر بپر میکرد .. منم حرص میخوردم ولی هیچی نمیشد بگم..وقتی خودم بچه دار شدم پسر مبل خدا تومنی اونا رو ناخواسته انداخت تاجش شکست.. اونام ناراحت شدن ولی هیچی نگفتن..

خوب باشی خوبی میبینی بد باشی نچسب باشی هر غر بزنی هرچیزی رو گنده کنی هرچیزی بهت بربخوره دل گنده نباشی همه ازت دور میشن..

باز خواهرشوهراتن عزیز،مال من که برای عید عمه خاله دایی و عمو و بچه هاشون قراره بیان خونمون،خونمم پنجاه متره تازه عروس دامادیم اونم با این اوضاع اقتصادی....خیرسرشون رسمشونه برای عید میرم اینور اونور،ماروهم دعوت میکنن مجبوریم بریم ک اوناهم بیان....اوووووف

کنجد مامانی و بابایی خوش اومدی به زندگیمون
همین که همسرت جوابشون بده کافی دوبار که زنگ زدن همسرت بگه بیرونیم مهمان داریم یا....  از همین ...

دقیقا

اخه اونا معمولا زنگ نمیزنن خبرنمیدن

خونه مامانمم میان اینطورن

کم پیش میاد زنگ بزنن

البته ی سالی میشه خیلی خونه مامانمم نمیان

قبلش یا ابلفظل هرهفته اینجابودن

عروسی کردم😄