2777
2789
عنوان

جاری جوون😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 761 بازدید | 61 پست
شاید همین جاریتون چنان تدبیر گری کنه و با سیاست عمل کنه  تو زندگی و دل شوهرشو گرم کنه که شوهرش ...

البته من بهش گفتم شوهرم اوایل زود عصبی میشد الان بهترشده

اینم گفتم همه مردا عصبانی میشن نگران نباش درست میشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برادر شوهر من زنشو چن بار زده ك اونم پاشده رفته خونه باباش بيچاره يبارشم باردار بود.

توى عقد دوتا جاري هام بم ميگفتن خدا بت رحم كنه ساسان هم مث داداشاش عصبيه و كتك رو شاخته من خيلي ترسيده بودم

شوهر من عصبيه وقتيم عصبي ميشه اصن كسي جلو دارش نيس ولى دوبار فقط زبونى گفت اگه پيشم بودى ميزدمت 

ولى خب بيچاره الان خيلي اروم تر از قبلش شده و هميشه بخاطر همون چن بارى ك گفته ميزنم و من هى يادش ميارم عذرخواهى ميكنه😢

زغوغاىِ جهان فارغ!!!🙃
مرسی عزیزم حتما

خواهش میکنم‌جاری بزرگم همسرش عصبی بود تو غذای شوهرش فوت میکرد و تو صورتش 

جاریم میگفت از این رو به اون رو شده 

برای رسیدن به موفقیت هام یه صلوات بفرسین ممنون 
اخه برادرشوهرم سابقه شکستن وبداخلاقی داره ولی زدن ذو نمیدونم والا شوهرمن توخونشون اصلا دعوا نمیکرده ...

عزیزم به جای خود خوری فایل‌ها ی مشاور خانواده رو دانلود کن گوش بده مثلاً دکتر شاهین فرهنگ وقتی تفاوتهاتون رو متوجه بشین بهتر میتونی مدیریت کنی

البته فرهنگ دوتاس شاهین خوبه

یا عضو کانالها شون شو....

یا توی فرهنگسرا هاهست

همیشه ۱۸ساله هستم  
به نظرم اگه نگی مثل اینه که دروغ گفتی. اون بیچاره اونده ازت واقعیتو بپرسه. تو راستشو بگو اون تصمیم ...

نمیتونم بگم که شوهرم منو میزد اگه به گوشش،برسه عصبی میشه فقط گفتم اخلااقش بده

دقیقا شوهرمن گرم مزاج و عصبی..سس گوجه و فلفل هم زیاد میخوره فلفل خالی تو هر غذایی باید بریزه

اول نگو نخور ،بگو بیا باهم کاهو سکنجبین بخوریم قدیما برای اینکه اشتها باز بشه نیم ساعت قبل غذا میخوردن

سعی کن تو خونه خیلی چیزها روتغیربدی مثلا روغن ها رو اینو مطالعه کنhttp://www.eslamteb.com/2179/علائم-غلبه-ی-صفرا-و-درمان-آن/

همیشه ۱۸ساله هستم  
حالا مثلا میخواد بدونه که چی بشه مگه نمیگی عقدن خب میخواد بره طلاق بگیره چقدر بدبختی تو دیگه   ...

نه بابا نگفتم میزنه که فردا پس فردا تو دعوا میگه اره جاریم گفت دست بزن دارین شماها 

بدتر من زشت میشم

به نظرم اگه نگی مثل اینه که دروغ گفتی. اون بیچاره اونده ازت واقعیتو بپرسه. تو راستشو بگو اون تصمیم ...

بیخیال نگی بهتره بگو خودت میفهمی آخه بعضیا میرن میگن دوباره سر توخالی میکنن 

همیشه ۱۸ساله هستم  
نه ربطی نداره ،چرااینطور فکر می کنید؟

اخه همش شیرینی جات دوست داره وچاقه

گرمیجاتم میگن واسه ادمایی هست که رابطه زیاد میخان منم فکرکردم هوسبازه چون یه. مدت چیزی نباشه اخلاقش داغون مبشه

اره میترسم ولی دلم میسوزه خدا کنه خودش بفهمه اخه برادرشوهرم زیاد دادوبیداد میکنه واینا قبلا هم سر ...

اگه یذره باهوش باشه میفهمه همون خودش هم بفهمه بهتره...والا خانواده شوهر همینجوری نزده میرقصن بهونه دستشون نده

اخه همش شیرینی جات دوست داره وچاقه گرمیجاتم میگن واسه ادمایی هست که رابطه زیاد میخان منم فکرکردم هو ...

خوب اون که همه‌ی آدم ها اینطورین 

ولی خوب کلا هرچی غذا پر انرژی تر  ومقوی تر طالب بیشتر

عزیزم انشاالله باتدبیر شما درست میشه یکی از بستگانم دامادش این تیپیه فقط با مشاوره و تدبیر تغذیه درستش کردن اتفاقا وقتی پای مرام ومعرفتی باشه خیلی مهربونه وخوب برا شمام همینطور ه؟

همیشه ۱۸ساله هستم  
اخه همش شیرینی جات دوست داره وچاقه گرمیجاتم میگن واسه ادمایی هست که رابطه زیاد میخان منم فکرکردم هو ...

https://www.google.com/search?client=ms-android-xiaomi&biw=360&bih=311&tbm=vid&ei=Yl1iXPraAdKWa-6RqIAL&q=دکتر دهنوی &oq=دکتر دهنوی &gs_l=mobile-gws-serp.3...4596.7642.0.8469.0.0.0.0.0.0.0.0..0.0....0...1c.1j4.64.mobile-gws-serp..0.0.0....0.rvkkOs4VtqQ

همیشه ۱۸ساله هستم