2777
2789
عنوان

جاری جوون😂😂

759 بازدید | 61 پست

سلاام 

بچه ها جاری من توی عقدهست ینی هنوز عروسی نکرده

دیروز ازم میپرسید خانواده شوهرم دست بزن دارن یانه اخه میگفت شوهرم خیلی دادو بیداد میکنه حرمت نمیذاره دیگه

منم گفتم دوره قدیم نیست که بزنن

ولی راسیتش شوهرخودم دست بزن داشت

پدرشوهرمم داره

نمیدونم واقعیتو بگم یانه میترسم دعواشه ازطرفیم میترسم بیچاره مثل خودم اذیت شه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دست بزن که ارثی نیست برادر با برادر فرق میکنه  یکی هست میزنه یعنی برادرش هم حتما دست بزن داره& ...

باز  به نظر من ارثیه اونی هم که ارث بهش نرسیده یا از زنش خیلی می ترسه یا زنه خیلی خوبه 

به نظر  من که پسر به خود پدر میره 

دنیا اونقدرها جدی نیست   

نه نگو.فردا یه چیزی بشه میگه جاریم گفت شماها دست بزن دارید.اصلا نگو

نی نی سایتیای عزیز.خواهش میکنم..خواهش میکنم...خواهش میکنم....همدیگه رو قضاوت  نکنید.زود قصاوت نکنید.هیچکس جای دیگری نیست تا جای اون تصمیم بگیره و رفتار کنه.با یه متن کوتاه شخصیت طرف رو زیر سوال نبرید.چیزی که مینویسه فقط چیزیه که به شما میگه شما از درون ذهن اون هیییچ اطلاعی ندارید.خواهش میکنم همدیگه رو تخطئه نکنید.لطفا ...لطفا...لطفا..مودب باشید.چون همو نمیبینم دلیل بر گستاخی وبی ادبی نیست.

میگفتی شوهر و پدرشوهرم دست بزن دارن راجع به برادرشوهرم نمیتونم حرفی بزنم!گناه داره بخواد کتک بخوره شاید الان بفهمه بتونه یه کاری بکنه

کاربری onyxxx هم من بودم که متاسفانه ترکید  

عزیزم اصلا این کارو نکن خودتو دخالت نده آخر خودت اذیت میشی اگه چیزی گفت لبخند بزن بحث رو هم عوض کن یا بگو اخلاق هاباهم فرق میکنه .چون فردا پس فردا هر چی شه همه تو رو مقصر میدونن کاری نداشته باش

باور کن تو یه خانواده باشه دیگه همه شون میزنند

پدرشوهرم من یک آدم عصبی وپرخاشگر  

یعنی مادرشوهرم الانم ازش کتک میخوره  ۶ تا برادرشوهر دارم وحتی همسرم از گل نازک تر نگفتن 

تعصب دارن داد میکشن ولی زدن نه 

یه پدربزرگم مهربون و جونش برای مادربزرگم درمیره  یکی ازداییام دست بزن داره اون یکی نمیتونه بگه بالا چشمت ...

برای رسیدن به موفقیت هام یه صلوات بفرسین ممنون 
دست بزن که ارثی نیست برادر با برادر فرق میکنه  یکی هست میزنه یعنی برادرش هم حتما دست بزن داره& ...

ارثی نیست ولی پسربه باباش نگاه میکنه

خانوادگی بداخلاقن 

شوهرمنکه مثلا مهربونتره میزد وای به حال بقیشون