2777
2789
عنوان

جاری جوون😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 759 بازدید | 61 پست
باز  به نظر من ارثیه اونی هم که ارث بهش نرسیده یا از زنش خیلی می ترسه یا زنه خیلی خوبه  ب ...

نه من مخالف اینم پسر به خود پدر میره ۵ انگشت ما یکی نیستن پسر به پدر بره نمیگم‌تربیت خیلی نقش مهمی داره ولی تو‌جامعه زیاده پدر بد دهن ومعتاد وپرخاشگر پسر نه 

یا برعکس 

با چشمم دیدم‌

برای رسیدن به موفقیت هام یه صلوات بفرسین ممنون 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چون من هم تو یه بار  مشورت دادم تا الانم یادم می افته میگم ای کا این کارو نمی کردم.اگه اختلافی هم پیش بیاد شما رو پا میکشن که فلانی گفته و طبق معمول میگن جاریه دیگه . خودش زنشه شما که از اخلاق اون فرد خبر نداری

ارثی نیست ولی پسربه باباش نگاه میکنه خانوادگی بداخلاقن  شوهرمنکه مثلا مهربونتره میزد وای به ح ...

عزیزم من مخالف این حرفم یعنی چی پسر به باباش نگاه میکنه پس چرا پسر دکترا دکتر نمیشن  یا پسر معتاد ها معتاد نمیشن 

یا پسر  حضرت نوح چرا به نوح نکشید  

یا پسر آدم وحوا  دوبرادر بودن وباهم متفاوت 

این تفاوت نسل قدیم ما به ما نشون میده تفاوت رو 

برای رسیدن به موفقیت هام یه صلوات بفرسین ممنون 

سری که درد نمی کنه دستمال نمی بندن

همه یه شکل نیستند تو خانواده 

من یکی از برادرشوهرام اصلا اصلا دست بزن نداره  ولی سر و صدا و داد و بیداد داره و اما الی ماشاالله بقیه داداشاشون باریکلا دارن و رتبه دارن تو این زمینه 

فقط شوهر خودتو بگو. درموزذ پذرشوهرت و برادرشوهرت چيزي نگو. كلن هرچي بگي بعدن بر عليهت استفادع ميشه.& ...

ا ه گفتم شوهر من اولاش بداخلاق بود وزود عصبی میشد ولی نگفتم دست بزن داره

نه من مخالف اینم پسر به خود پدر میره ۵ انگشت ما یکی نیستن پسر به پدر بره نمیگم‌تربیت خیلی نقش مهمی د ...

اره درسته بعضیام میبینن پدرشون اونجوریه ومادرشون اذیت میشه..سعیدمیکنن خوب باشن تا خانومشون اذیت نشع ..پسرعموی من همیشه میگ کاراییی ک بابام انجام داده مامانم اذیت شده رو عمرا هیچوقت انجام نمیدم تا هم مامانم هم خانومم اذیت بشن

خدایااااااشکرت بخاطر همه چیز
عزیزم من مخالف این حرفم یعنی چی پسر به باباش نگاه میکنه پس چرا پسر دکترا دکتر نمیشن  یا پسر معت ...

باور کن درمورد این خانواده اینطوره 

ولی نه صد درصد ولی تو محیط مشتنج بزرگ شدن عصبی هستن