2777
2789
عنوان

بچه خرابکار

1556 بازدید | 28 پست

بچه ۱۵ ماهه ام

راه میره همه چیز رو خراب می کنه

از ترسش بیشتر وسایل خونه رو جمع کردم

امروز دوتا کتابای مهم حقوقی رو پاره کرده

چند وقت پیش جزوه هامو پاره کرده بود دوباره پیرینت گرفتم

چند تاکتاب داستان گرفتم براش که شاید از کتابام دست بکشه

کلی اسباب بازی براش خریدم

ولی فایده نداشت

دلم نمیاد دعواش کنم

نمی دونم چطوری باهاش رفتار کنم

دست از این کاراش برداره

لطفا راهنماییم کنین ممنون

کاربر آقا

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

همه رفتاراش طبیعیه ...کتاب و جزوات مهمت رو بزار قسمتهای بالاتر کمد واسه اون هم کتاب و دفترهای بیشتر بخر ..بچه های من از اول همین بودن الان که ۵ ،۶ سالشونه یاد گرفتن نباید کتاب منو پاره کنن فقط کتابای خودشون رو پاره میکنن

عضو تاپیک لاغری خزان نارنجی...وزن فعلی ۷۱...هدف اول ۶۵ تو ای ساغر هستی به کامم ننشستی...

همه رفتاراش طبیعیه ...کتاب و جزوات مهمت رو بزار قسمتهای بالاتر کمد واسه اون هم کتاب و دفترهای بیشتر ...

براش کلی کتاب داستان گرفتم

همونا رو هم پاره کرد

کاربر آقا

[QUOTE=404695987]براش کلی کتاب داستان گرفتم همونا رو هم پاره کرد[/QUOTE

هیچ ایرادی نداره و واسه یه بچه پانزده ماهه عادیه پسر منم از اول همین شکلی بود فقط پاره میکرد، یه جا خوندم کاغد پاره کردن خیلی واسه اعصاب بچه مؤثره....جلو دستش دفتر باطله اگه داری یا کتابهای اطرافیان که مدرسه نمیرن یه گوشه واسش بچینید و بذارید مشغول باشه و کتابهای مهم خودتون رو حتما قفسه بالای کمد بذارید تا نبینه و نخواد ..اصلا منعش نکنید یا سرش داد نزنید

عضو تاپیک لاغری خزان نارنجی...وزن فعلی ۷۱...هدف اول ۶۵ تو ای ساغر هستی به کامم ننشستی...

همه رفتاراش طبیعیه ...کتاب و جزوات مهمت رو بزار قسمتهای بالاتر کمد واسه اون هم کتاب و دفترهای بیشتر ...

راستش خیلی ناامید شدم ۵،۶ سالگی

پس تا ۴،۵ سال همین جوری می مونه 😕

کاربر آقا

راستش خیلی ناامید شدم ۵،۶ سالگی پس تا ۴،۵ سال همین جوری می مونه 😕

دخترم ۷سالشه خواهرزادم ۸،بدتر شدن

مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️

پسزا خیلی دور عاقل میشن پسر من چهار سالشه باید پشت سرش راه برم همش دنبال کارهای خطرناکه . اون هفته در حد چند ثانیه ازش غافل شدم یه قرص خورد صبح تا عصر بیمارستان بودیم . پسرا کلن شیطون هستن