2777
2789
عنوان

جاری جوون😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 759 بازدید | 61 پست
چطوری؟

افرادی که گرم مزاجن وصفراوی خیلی زود عصبی میشنوکلا غلظت  خونشون می‌ره بالا نباید خیلی. چیزهای گرم بخورن اکثر ا خنک ومعتدل بخورن کاهو و سکنجبین می‌تونه خنکشون کنه و آروم به عنوان تنقلات بیارید بخورن،مثلا بعداز ظهر،این سس های مایونز وگوجه هم وضع روخرابتر میکنه

همیشه ۱۸ساله هستم  
اره درسته بعضیام میبینن پدرشون اونجوریه ومادرشون اذیت میشه..سعیدمیکنن خوب باشن تا خانومشون اذیت نشع ...

بله 

ما هم برای تحقیق که میرفتیم همه میگفت وای باباش اینجوریه دیگه پسرا چی باشن 

ولی شوهرم خدایی عالی وهمه برادرشوهرام 

بعدم تفاوت برادر و نکشیدن بچه به پر از زمان قدیم بوده مثلا پسر نوح یا قابیل وهابیل  آیا شبیه هم بودند 

برای رسیدن به موفقیت هام یه صلوات بفرسین ممنون 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه تو نگو که همه کاسه کوزه ها سرت میشکنه.... من جاری ندارم ولی انقدر چیزای عجیب غریب اینجا دیدم که ...

اره میترسم ولی دلم میسوزه خدا کنه خودش بفهمه

اخه برادرشوهرم زیاد دادوبیداد میکنه واینا

قبلا هم سر یه موضوعی قبل ازدواج با خانوادش دعوا شد زده بود همه وسایلو شکسته بود

بله  ما هم برای تحقیق که میرفتیم همه میگفت وای باباش اینجوریه دیگه پسرا چی باشن  ولی شوه ...

اخه برادرشوهرم سابقه شکستن وبداخلاقی داره ولی زدن ذو نمیدونم

والا شوهرمن توخونشون اصلا دعوا نمیکرده شانس من داغون شده

باور کن درمورد این خانواده اینطوره  ولی نه صد درصد ولی تو محیط مشتنج بزرگ شدن عصبی هستن

شاید همین جاریتون چنان تدبیر گری کنه و با سیاست عمل کنه  تو زندگی و دل شوهرشو گرم کنه که شوهرش حتی داد هم نزنه 

مثلا من خودم‌اخلاق پدرشوهرم دستم اومده اگه بهش بگی چشم آروم میشه دیگه حتی تو اون کار رو انجام نده فقط بهش بگو چشم 

ولی مادرشوهرم خیلی مظلوم و نمیتونه با سیاست عمل کنه 

ارثی نیست ولی پسربه باباش نگاه میکنه خانوادگی بداخلاقن  شوهرمنکه مثلا مهربونتره میزد وای به ح ...

حالا مثلا میخواد بدونه که چی بشه

مگه نمیگی عقدن خب میخواد بره طلاق بگیره

چقدر بدبختی تو دیگه   میخواد زیر زبونت رو بکشه که شوهرت کتک زدت با نه  بعدا تحقیرت کنه

جوجه پاییزه اومده جوجه بهاره رو رنگ کنه

ببخشیدا خر نشی چیزی بهش بگی

بگو شوهر من که اینجوری نیس 😉

اخه برادرشوهرم سابقه شکستن وبداخلاقی داره ولی زدن ذو نمیدونم والا شوهرمن توخونشون اصلا دعوا نمیکرده ...

باورت میشه مادرشوهرم همیشه میگفت این پسرای من فقط تو خونه برای من خط ونشون میکشیدند ولی برای زناشون موشن 

الان من خودم ببینم زیاد به شوهرم یکی به دو کنم دعوا میشه اون میگه میگم باشه ولی کار خودم میکنم اونم تو دنیا سیر میکنه آره زنم از من حرف شنوی داره و احترام نگه میداره 

الان دیروز خونه جاریم برگشته میگه دنیا یک طرف خانوم من یک طرف 

همین حرفش به صدتا هدیه و...می ارزه 

اگه تازه ازدواج کردی عادی اخلاق شوهرت بدون با چی نرم میشه همونو انجام بده 

خوب شد ک نگفتی.چون با گفتنت چیزی عوض نمیشد.اونا عقد کرده هستن.اونک نمیومد بخاطر حرف تو بره طلاق بگیره.فردا پسفردا یه جیزی میشد دعوا میشد یا شما باهم بد بشین میره حرف تورو میگه جایی برا تو بد میشد

باورت میشه مادرشوهرم همیشه میگفت این پسرای من فقط تو خونه برای من خط ونشون میکشیدند ولی برای زناشون ...

شوهرمن کلا زود عصبی میشه طوریکه حتی خانوادشم میگن

همه میگن زنت خیلی خوبه هیچی نمیگه 

ولی نمیدونن داغونم 

افرادی که گرم مزاجن وصفراوی خیلی زود عصبی میشنوکلا غلظت  خونشون می‌ره بالا نباید خیلی. چیزهای گ ...

عزیزم من خودم خیلی زود به زود عصبی میشم و اکثر غذا هام طبع سرد داره 

به نظرت از چیه 

افرادی که گرم مزاجن وصفراوی خیلی زود عصبی میشنوکلا غلظت  خونشون می‌ره بالا نباید خیلی. چیزهای گ ...

دقیقا شوهرمن گرم مزاج و عصبی..سس گوجه و فلفل هم زیاد میخوره فلفل خالی تو هر غذایی باید بریزه

خدایااااااشکرت بخاطر همه چیز
شوهرمن کلا زود عصبی میشه طوریکه حتی خانوادشم میگن همه میگن زنت خیلی خوبه هیچی نمیگه  ولی نمید ...

روزی یک تسبیح کامل ،،، یاودود،،، بخون وفوت کن تو صورت 

باورت نمیشه آب رو آتیش 

حتما بخون نه وقت میبره نه هزینه داره نه سخته به امتحانش میارزه