2777
2789
عنوان

زن ها

| مشاهده متن کامل بحث + 114 بازدید | 20 پست
منم بدم میاد همه میگن زن باید عاقلتر رفتار کنه حتی یکی میگفت زنها مردها رو تربیت میکنن دوست ندارم دی ...

درواقع انگار زن ساخته شده که به مرد رسیدگی کنخ خودشم نباید هیچ ارزو و خواسته ای مختص خودش داشته باشه. همیشه در لفافه حرف بزنه و همیشه مراقب همه اوضاع باشه

مشاور تغذیه هستم. (رژیم درمانی چاقی، لاغری، رشد و تناسب قد و وزن کودکان، بیماری های مزمن مثل دیابت، قلبی و ... انجام می شود)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره دقیقا همین زن باید فداکار و دلسوز و پایبند و با گذشت باشه با زبونم خیلی نرم شوهرشو رام کنه حال ...

اصل قضیه همینیه که گفتی. تو هر رابطه ای همینجوریه. این که طرف همیشه ترسِ از دست دادن داشته باشه. احساس نکنه طرف مقابل تو مشتشه. اینجوری ارزش طرف میاد پایین و هر کاری کنه وظیفه محسوب می شه. دلیل این که معمولا مواظب حرفا و رفتارمون با مادرامون نیستیم همینه. چون مطمئنیم هر کاری کنیم بازم مادر دوستمون داره. قبولمون داره. هر فداکاری ای هم که بکنه خیلی به چشم کسی نمیاد.

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!
ایشالا. دقیقا میخوان حقشونو از دنیا با پسرشون بگیرن. 

در واقع تازه احساس ملکه بودن بهشون دست داده شده.

در صورتی که یه ملکه واقعی جوری پسرشو بار میاره که چنان عشقی به همسرش بده که همه بگن بخاطذ اینه که مادرش یه ملکه ست

البته واقعا تقصیری ندارن تو دوره بدی زندگی کردن که همش محدودیت و انتظار بقیه بوده و کم عشق تجربه کردن

مشاور تغذیه هستم. (رژیم درمانی چاقی، لاغری، رشد و تناسب قد و وزن کودکان، بیماری های مزمن مثل دیابت، قلبی و ... انجام می شود)
اصل قضیه همینیه که گفتی. تو هر رابطه ای همینجوریه. این که طرف همیشه ترسِ از دست دادن داشته باشه. احس ...

دقیقا. وقتی برای یه نفر ارزش پیدا میکنی و اون ادم مراقب رفتارش هست که احساس کنه در صورت سرزدن خطا شما رو از دست خواهد داد

اما صد افسوس 

دخترای ما تربیت شدن که سرویس های با دلیل و بی دلیل و بدون چشمداشت بدن