2777
2789
عنوان

زن ها

114 بازدید | 20 پست

چرا همه مشکلات دنیا رو ما باید حل کنیم

ایییبی

دیگه حالم بد میشه از این حرفا که زده میشه با زبون شوهرتو رام کن

با رفتارت مادرشوهرتو به راه بیار

این کارا رو کن از دامنت فرشته دربیاد بره دنیا رو درست کنه

یعنی کل زندگیمونو باید فقط درگیر بقیه باشیم. 

مشاور تغذیه هستم. (رژیم درمانی چاقی، لاغری، رشد و تناسب قد و وزن کودکان، بیماری های مزمن مثل دیابت، قلبی و ... انجام می شود)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینا انتخابن خب. ازدواج قبول مسئولیته. بچه دار شدن قبول مسئولیته. اگه نخوای درگیر بشی نباید مسئولیت ...

چرا پس مردها دغدغشون زنشون نیست. خیالشپن اسوده ست

مشاور تغذیه هستم. (رژیم درمانی چاقی، لاغری، رشد و تناسب قد و وزن کودکان، بیماری های مزمن مثل دیابت، قلبی و ... انجام می شود)
مادر شوهر یک نوع زنه پس یه جایی باید با ما راه بیان    

خخخخ اما در نوع خودش هزار تا مرده. چون نصف زندگیا بیشتر درگیر مادرشوهرن تا شوهر

چرا پس مردها دغدغشون زنشون نیست. خیالشپن اسوده ست

نباید باشه. حق داری. همه چی باید دو طرفه باشه. مسئولیتا زیادی گردن زنا انداخته شدن. شاید برای این که خود زنا کم کم تسلیم شدن و همه ی این کارا تبدیل به وظیفه شون شد. همین جا هم گاهی وقتی از حقوق عادی زن به عنوان یک انسان، حرف بزنی همه تعجب می کنن...که زن باید فلان باشه...باید فداکاری کنه...باید از خودش بگذره. 

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!

این از استعداد های ذاتی زنه ک با ظرافت و لطافت و زبون و... میتونه خیلی تاثیر بزاره رو اطرافیانش... 

و این بد نیست خیلی ام عالیه. 

اما همه ی اینا وقتی قشنگه ک از دل بر آید و صادقانه باشه...

نه برای گول زدن و برای رسیدن ب اهداف دیگه

منم بدم میاد همه میگن زن باید عاقلتر رفتار کنه حتی یکی میگفت زنها مردها رو تربیت میکنن دوست ندارم دید همه نسبت به من مثل یه زن سرد و گرم چشیده و بزرگ باشه ولی دید همه حتی خود مردها نسبت به مردها مثل بجه کوچیک میمونه که زن باید ال کنه بل کنه تا مشکلی پیش نیاد خوشم نمیاد نسبت به زنها دید منطقی دارن ولی نسبت به مردها دید بچه گونه دارن انگار زنها مادرن و مردها بچه

نباید باشه. حق داری. همه چی باید دو طرفه باشه. مسئولیتا زیادی گردن زنا انداخته شدن. شاید برای این که ...

اره دقیقا همین

زن باید فداکار و دلسوز و پایبند و با گذشت باشه با زبونم خیلی نرم شوهرشو رام کنه

حالم از این با زبون نرم کردن بهم میخوره

کاش با هم رک و صریح بودیم. مطمئنم اینجوری مردها فکر نمیکردن که هرکاری هم کنن زنشون سرجاشه

پس توام میتونی همچین آدمی باشی. خوشحال باش. شوخی میکنم همه باید آدم باشن همه

فکر میکنم کلا این نوع زن یعنی مادر شوهر به دلیل اینکه بشدت ظلم در حقش شده تنها پوان و امتیازش پسرشع و میخواد حقشو از دنیا با همین پوانش بگیره.

احتمالا این اخرین نسل مادرشوهره که داریم میبینیم

ما اینجوری نخواهیم بود چون ما دغدغه های دیگه ای غیر از بچه هامون داریم