من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
درمان تبخال و عفونت های تناسلی ب صورت گیاهی همدانیای گل تشریف بیارین مکانی مورد اعتماد برای خرید انواع عرقیات دارویی و گیاهی اصل و با کیفیت به ما بپیوندید لینک کانال@araghiat_giyahii
دوتا شوهرخاله هام برادرن و بهمنی یکیش آرومه و ساکت و حرف گوش کن یکیش جوشی و عصبی
درمان تبخال و عفونت های تناسلی ب صورت گیاهی همدانیای گل تشریف بیارین مکانی مورد اعتماد برای خرید انواع عرقیات دارویی و گیاهی اصل و با کیفیت به ما بپیوندید لینک کانال@araghiat_giyahii
این اون ی مقدار درصد خطا تو هرچیز طبیعت هست. هیچ آدمی کپی آدم دیگه ای نیست. ولی دونستنش باعث شناخت بیشتر میشه. ی احتمال برای استثنا بودن هم باید درنظر گرفت.
درباره اردیبهشت تو نت خوب نوشته. فقط ی پسرعمه دارم اردیبهشتیه مهربون شوخ طبع بود الانم ک ازدواج کرده ...
منکه اردیبهشتیم زودرنجم کینه ای اصلن نیستمو زود میبخشم شوخ طبع و مهربونم هستم گیرم نمیدم
سه نفر سال خوک تو خانوادم داریم مردادی دی آبان. هرسه لجبازن.هرسه سریع گول میخورن. هرسه تک بعدی. ینی تو زندگی مشترک همه فن حریف مث میمون و خروس نیستن. مریضن بی حال. سال خوک عاشق پول جمع کردن هستن.
سال خیلی مهمه. اونیه ک آرومه احتمالا سال خوک سگ گاو نیس؟ اون عصبیه سال خروس ببر خرگوش
اون آرومه سال ۶۶ اون عصبیه ۶۳