2777
2789
شوهرم ۶۶

خرگوشه یا همون گربه اسم سالشه. لجبازه. نزدیک سال65سال ببره. منو دوستم سال ببریم ولی دوستم لجباز تره من کمتر. باز اون مستقل تره من وابسته تر. بخاطر ماه تولدهم هست اینا. 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سال چی هستی

۷۸

درمان تبخال و عفونت های تناسلی ب صورت گیاهی همدانیای گل تشریف بیارین مکانی مورد اعتماد برای خرید انواع عرقیات دارویی و گیاهی اصل و با کیفیت به ما بپیوندید لینک کانال@araghiat_giyahii
شوهر من اصلا اینایی که گفتی نیس ۶۲ بهمن ماهی

62ک شوهرمنه مردادیه پدرمو درآورده ازبس لجبازه با زن اولشم سرلجبازی کل کل جداشدن. بهمن ساده دلسوز ظاهرش نشون نمیده ولی خیلی دلسوزه. ولی خوکها رو اگ چاخان کنی زود گول میخورن از خر شیطون میان پایین اگ لج کنه تا ته طلاق میره

متولد 62.66لجبازن

۶۸ هم لجبازه 🤦🏻‍♀️

نی قلیونتونم 😝 خانوما هرکس میدونه بگه من چکار کنم چاااااااق شم دارم میمیرم 😶😲مامانم میگه فقط دندونات مونده 😀 چند روز پیش تو سایت زدم ک وزن نرمالم چقدر باید باشه گفت دو کیلو اضافه وزن داری و با رژیم برای عید به فرم ایده الت برس🙁. من🤯سایت😌
63سال موشه تو نت زده ظاهرش آرومه بعد مدتی میبینی عصبیه. ی آقایی خواستگار بود دقیقا همینجوری بود با ی ...

من سال موشم اینطوری نیستم 😕

نی قلیونتونم 😝 خانوما هرکس میدونه بگه من چکار کنم چاااااااق شم دارم میمیرم 😶😲مامانم میگه فقط دندونات مونده 😀 چند روز پیش تو سایت زدم ک وزن نرمالم چقدر باید باشه گفت دو کیلو اضافه وزن داری و با رژیم برای عید به فرم ایده الت برس🙁. من🤯سایت😌
والا بخدا ماهه من که لیاقتشو ندارم نمیدونم چرا خدا به من دادش فقط پول نداره قربونش برم مرام معرفت مر ...

اونیم ک من میشناسم عالیه خداییش خدا حفظشون کنه

درمان تبخال و عفونت های تناسلی ب صورت گیاهی همدانیای گل تشریف بیارین مکانی مورد اعتماد برای خرید انواع عرقیات دارویی و گیاهی اصل و با کیفیت به ما بپیوندید لینک کانال@araghiat_giyahii
شوهر منم بهمن ماهیه سال خوک ۶۲ یه تیکه جواهر 

لجباز نیس؟ خصوصیت اصلی خوکهاست بخاطر بهمن ماهیش آرومترن تا تیر و مرداد. خواهرم دی 62مظلوم دلسوز لجبازم هست اگ اذیتش نکنی دقیقا همون جواهره. ولی پولدوست ب معنی خسیس نه. ب معنی ک هی کار میکنه پول بیشتری دربیاره. 

لجباز نیس؟ خصوصیت اصلی خوکهاست بخاطر بهمن ماهیش آرومترن تا تیر و مرداد. خواهرم دی 62مظلوم دلسوز لجبا ...

نه اصلا و ابدا من وقتی عصبانی بشم فحش عالم و آدمو بهش میدم باهاش لج میکنم حرصشو دربیارم ولی اون فقط میگه آروم باش میدونم عصبی شدی حق با توه