2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

در این موردم میدونی ک کدوم ماه ها واس ازدواج باهم سازگارترن؟

تو نت زده نوشته کدوم عالی کدوم خیلی بد و بقیه متوسط. من بیشتر رو سال دقت کردم بعد ب ماه نگاه میکنم.مکمل همن. 

سال خرگوش یا گربه.ماه هم اثرداره

اردیبهشتم

درمان تبخال و عفونت های تناسلی ب صورت گیاهی همدانیای گل تشریف بیارین مکانی مورد اعتماد برای خرید انواع عرقیات دارویی و گیاهی اصل و با کیفیت به ما بپیوندید لینک کانال@araghiat_giyahii

دوتا شوهرخاله هام برادرن و بهمنی یکیش آرومه و ساکت و حرف گوش کن یکیش جوشی و عصبی 

درمان تبخال و عفونت های تناسلی ب صورت گیاهی همدانیای گل تشریف بیارین مکانی مورد اعتماد برای خرید انواع عرقیات دارویی و گیاهی اصل و با کیفیت به ما بپیوندید لینک کانال@araghiat_giyahii
ولی همه جا و همیشه خوب و بد وجود داره

این اون ی مقدار درصد خطا تو هرچیز طبیعت هست. هیچ آدمی کپی آدم دیگه ای نیست. ولی دونستنش باعث شناخت بیشتر میشه. ی احتمال برای استثنا بودن هم باید درنظر گرفت. 

درباره اردیبهشت تو نت خوب نوشته. فقط ی پسرعمه دارم اردیبهشتیه مهربون شوخ طبع بود الانم ک ازدواج کرده ...

منکه اردیبهشتیم زودرنجم کینه ای اصلن نیستمو زود میبخشم شوخ طبع و مهربونم هستم گیرم نمیدم

دوتا شوهرخاله هام برادرن و بهمنی یکیش آرومه و ساکت و حرف گوش کن یکیش جوشی و عصبی 

سال خیلی مهمه. اونیه ک آرومه احتمالا سال خوک سگ گاو نیس؟ اون عصبیه سال خروس ببر خرگوش 

سه نفر سال خوک تو خانوادم داریم مردادی دی آبان. هرسه لجبازن.هرسه سریع گول میخورن. هرسه تک بعدی. ینی تو زندگی مشترک همه فن حریف مث میمون  و خروس نیستن. مریضن بی حال. سال خوک عاشق پول جمع کردن هستن. 

سال خیلی مهمه. اونیه ک آرومه احتمالا سال خوک سگ گاو نیس؟ اون عصبیه سال خروس ببر خرگوش 

اون آرومه سال ۶۶ اون عصبیه ۶۳

شوهر منم بهمن ماهیه سال خوک ۶۲ یه تیکه جواهر 

اخیییییش یکی از بهمن بد نگفت