2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اهان 😂😂😂😂😂 حالا خوبه یا نه از اونی که نیش میزنه 😉😉😉 خودم ۷۱

خودت ک میمونی 😅میمون زرنگ باهوش مهربون میتونی باهاش کناربیای. مار جذاب اب زیرکاه مقداری.  خوش لباس. میمون و مار میتونن چون از پس هم برمیان. 🌷ما خروس ومار داریم باهم خوبن این نیش میزنه اون نوک میزنه خوبن باهم. 

خودت ک میمونی 😅میمون زرنگ باهوش مهربون میتونی باهاش کناربیای. مار جذاب اب زیرکاه مقداری.  خوش ...

میمون 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

باید بیشتر برم تو نخش همیشه بازیش بدم پس 😆😆😆😆😆😆

(چیزچیست) ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کلمه ایست شگفت انگیز در زبان فارسی که میتواند جایگزین کلماتی دیگر شود.   
دمشو بگیر دورسرت تاب بده😅😅😅

خدایا 😂😂😂😂😂

یدفعه دیدی نیشم زدا خواهر😂😂😂

(چیزچیست) ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کلمه ایست شگفت انگیز در زبان فارسی که میتواند جایگزین کلماتی دیگر شود.   
مار و ببر چی میشن؟؟؟

ماه هرکدوم مهمه. ببر سادست. میمون مار اژدها تو ی فازن. ولی بازم میمون بهتره. ماه تولد اثرگذاره. مارو اژدها یجیزاییشون شبیهه. 67_68.میمون و خروس هم یکم شباهت دارن59_60سالهای پشت هم یکم خصوصیات همو دارن. من میمون و ببر خوشبخت دیدم. مارو ببر نمیدونم. تو نت بزنی میاد.