2777
2789
63سال موشه تو نت زده ظاهرش آرومه بعد مدتی میبینی عصبیه. ی آقایی خواستگار بود دقیقا همینجوری بود با ی ...

دقیقأ اونم اولش اینجوری آروم بوده البته آب زیرکاهم هس

درمان تبخال و عفونت های تناسلی ب صورت گیاهی همدانیای گل تشریف بیارین مکانی مورد اعتماد برای خرید انواع عرقیات دارویی و گیاهی اصل و با کیفیت به ما بپیوندید لینک کانال@araghiat_giyahii
والا انقد از شوهراشون بد میگن ادم انرژی منفی میگیره شما انرژی مثبت دادی😍

بخدا عین حقیقتو گفتم خیلی واسم عزیزه هیچ وقت به خودش نمیگم و نگفتم یعنی  غرورم نمیزاره... ولی تو عمل بهش نشون میدم فقط به فکر من و بچه هاشه بجز این دغدغه ای نداره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه اصلا و ابدا من وقتی عصبانی بشم فحش عالم و آدمو بهش میدم باهاش لج میکنم حرصشو دربیارم ولی اون فقط ...

عه پس مشکل از تابستون زمستونی بودن بود. شوهرمن مرداده سال خوکه من عصبی بشم ناراحت میشه ولی آرومم نمیکنه تازه زبون میزنه تیکه و متلک. ولی خواهرم ک دی 62باهاش دعواکنی یکی دوجمله بگه کم میاره ساکت میشه قهر میکنه.ولی داداشم خوکه ماه آبان عقربه کلا بهتره اصلا باهاش دعوا نکنی خطرناکه. ولی بخاطر خوک بودنش سریع گول میخوره. تشخیص آدم بد و خوب واسشون سخته. خوک متولد زمستون از بقیشون گرفتارتر و مظلومتر هستن

مارن عزیزم😓چه ماهی هستی زمستونی؟ 

جان ؟؟؟؟

خودم فروردین 

شوهرم شهریور اون ۶۸ برای اون بود😂😂😂

(چیزچیست) ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کلمه ایست شگفت انگیز در زبان فارسی که میتواند جایگزین کلماتی دیگر شود.   
ب مبارکی شوهرت ماره خخخ خودت چ سالی هستی؟ 

اهان 😂😂😂😂😂

حالا خوبه یا نه از اونی که نیش میزنه 😉😉😉

خودم ۷۱

(چیزچیست) ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کلمه ایست شگفت انگیز در زبان فارسی که میتواند جایگزین کلماتی دیگر شود.