2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به خدا اسم ماه فروردین میاد حالم بدمیشه 

منم واقعا متنفرم خیانت کار مغرور خشن  ..لجباز جوری لج میکنن که حتی به بچه خودشونم رحم نمیکنن ..به شدتم کینه ای پدر من ۱۷ ساله مادرشو سر کینه ندیده!

I HAVE LOVED U FOR A THOUSAND YEARS l"lI LOVE U FOR A THOUSAND MORE
 ساده دلسوز یکم عصبانی جوش میاره اینا خصوصیات پدرمه بهمنی بود. میمون خوبه فقط مراقبش باش.زرنگن. ...

دقیقأ همینه

درمان تبخال و عفونت های تناسلی ب صورت گیاهی همدانیای گل تشریف بیارین مکانی مورد اعتماد برای خرید انواع عرقیات دارویی و گیاهی اصل و با کیفیت به ما بپیوندید لینک کانال@araghiat_giyahii
همسر سابقم بهمن بود عصبی رفیق باز  خوش گذرون اصلا اهل زندگی نیستن😢

بابا همه ک یکی نمیشن ما بهمنی زیاد داریم یکیش مث اون یکی نیس

درمان تبخال و عفونت های تناسلی ب صورت گیاهی همدانیای گل تشریف بیارین مکانی مورد اعتماد برای خرید انواع عرقیات دارویی و گیاهی اصل و با کیفیت به ما بپیوندید لینک کانال@araghiat_giyahii
دقیقأ همینه

فک کنم میمونای تابستون تیر مرداد بی وفان دونمونشو دیدم. ولی سمت زمستون ساده ترمیشن. خواهرم دی هست خیلی مظلومه ولی چون خوکه لجبازه. بهمن ساده ان.میمون زندگی باهاشون راحته مسوولیت پذیرن کمکت میکنن. 

فک کنم میمونای تابستون تیر مرداد بی وفان دونمونشو دیدم. ولی سمت زمستون ساده ترمیشن. خواهرم دی هست خی ...

در این موردم میدونی ک کدوم ماه ها واس ازدواج باهم سازگارترن؟