2777
2789
عنوان

در مورد بی بی چک

694 بازدید | 64 پست

سلام ب همگی. 

من روز موعدم بی بی چک گذاشتم همون لحظه اول خط تی رو بصورت سفید دیدم (قبلنا خشک ک میشد سفیدش دیده میشد گاهی) زیر ده دقیقه هم کامل ی هاله واضح دیده میشد مث اول سفیدنبود ولی نمیشد تشخیص داد رنگ داره یا خاکستریه. 

بعد نیم ساعت ک دیدم ی خط خییییلی باریک صورتی بود.

بنظرتون میشه بهش اعتماد کرد؟

سه روز پیش از موعد بی بی چک روژان زدم بعد یکی دو ساعت واضح خط انداخت. برا اطمینان فرداشم زدم بعد نیم ساعت ی هاله نارنجی  داشت ک جاشم با قبلی متفاوت بود گفتم حتما خرابه و منتظر پری بودم. تا دیروز ک بی بی چک مدیکور زدم و اینجوری شد.

امروزم هرجا برا آز رفتم تعطیل بود . 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

برا آز زوده چطور میتونید برید ازمایش خون بدید من میترسم 😐

دو سه روز دیگه امتحان کن همین مارکی که الان زدی رو اگه باز هاله یا چیزی دیدی برو آز

به خدا❤ ایمان دارم " حتی اگر سکوت کرده باشد.... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

احتمال داره باردار باشی

ولی فقط آزمایش تایید میکنه

کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌                                                          
عکسش کو

کیفیت دوربینم پایینه ولی چشم میذارمش

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

از همه تون ممنونم ک نظرتونو گفتید

دقیقا از چی میترسی؟

گفتم دیگه چطور میتونید برید ازمایش خون بدید من میترسم ... یعنی از خون گیری و  ازمایش و این بند بساط ها میترسم به زووووور میرم 

به خدا❤ ایمان دارم " حتی اگر سکوت کرده باشد.... 
گفتم دیگه چطور میتونید برید ازمایش خون بدید من میترسم ... یعنی از خون گیری و  ازمایش و این بند ...

عزیزم بارداری کلی آزمایش داره خودتو آماده کن پس

کاربر قدیمی ام ...ترکیده بودم😉😉