2777
2789
عنوان

در مورد بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 701 بازدید | 64 پست
من زیر دلم درد میگیره و چند روزانگار دارن میکشنش ولی این دردو نمیدونم نباید خیلی ریاد باشه وگرنه خط ...

نمیدونم والا دیشب قطع شد . امروزم تا تو ماشین نشستم شروع شد ولی هم زمان بین شون کم بود هم زود تموم شد. جالبه دیشبم از تو ماشین شروع شد دردش. 

متاسفانه تو مسافرتم و دکترم چهارشنبه اس

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
نمیدونم والا دیشب قطع شد . امروزم تا تو ماشین نشستم شروع شد ولی هم زمان بین شون کم بود هم زود تموم ش ...

اخ اخ این مسلغرت  خیلی بده منم تو هفته پنج رفتم مسافرت از اون موقع کمردرد و دلدردم شروع شده والان حتی دوست ندارم ده دقیقه تو ماشین بشینم.تو خونه هم بیشتر دراز کشیده ام.سعی کن سفرتو کوتاه کنی و تا اونجایی که میتونی استراحت کن.چند ماه اول خیلی ضرر داره

گرنگهدار من انست که من میدانم: شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد(خداجونم ممنونم بخاطر کنجدی میسپارمش به خودت که بهترین محافظی)یصلوات برای سلامتی منو نی نیمون هدیه مون کنید
بیشتر ببینید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخ اخ این مسلغرت  خیلی بده منم تو هفته پنج رفتم مسافرت از اون موقع کمردرد و دلدردم شروع شد ...

ان شاء الله فردا برمیگردیم. خیلی نگرانم میترسم باز خارج رحمی باشه. امروز تو ماشین گردنمم درد گرف. نمیدونم چرا ناخودآگاه ترس اومد سراغم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
ان شاء الله فردا برمیگردیم. خیلی نگرانم میترسم باز خارج رحمی باشه. امروز تو ماشین گردنمم درد گرف. نم ...

ترس اصلا برات خوب نیست همش بگو قسمت باشه میمونه نباشه هم کاریش نمیشه کرد و بسپاربه خدا ان شالله که نی نی هامون سالم میان بغلمون

گرنگهدار من انست که من میدانم: شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد(خداجونم ممنونم بخاطر کنجدی میسپارمش به خودت که بهترین محافظی)یصلوات برای سلامتی منو نی نیمون هدیه مون کنید
بیشتر ببینید
ترس اصلا برات خوب نیست همش بگو قسمت باشه میمونه نباشه هم کاریش نمیشه کرد و بسپاربه خدا ان شالله که ن ...

ان شاء الله. آره راس میگی سعی می کنم بقول حاج آقا پناهیان کنترل ذهن انجام بدم و دیگه بهش فک نکنم.

ممنون عزیزم