2777
2789
عنوان

در مورد بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 701 بازدید | 64 پست
نمیدونم تو عکس دیده میشه یا نه ولی خودش واضحه کاملا

بله دیده میشه کاملا واضحه فقط سایه دستت افتاده میتونی یه جهت دیگه عکس بگیری که سایه نیفته

در این دنیا که حتی ابر نمی گرید به حال ما همه از من گریزانند 😔 تو هم بگذر از این تنها ... همه از من گریزانند 😔

بی بی چک امروزت درسته

انشالله کاذب نباشه 

جواب آزمایشو لطفا بیا بگو😍 خوش خبر باشی😘

کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌                                                          

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ایشالله که جواب ازت مثبت بیخبرمون نذار

چشم حتما

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
خانمی من بارداری اولم بعد ۵ ساعت هاله انداخت و درست بود .... بارداری دومم دقیقا عین این بی بی چک امر ...

الهی میفهمم واقعا سخته. بقول یکی از دوستان مام مادر شهید شدیم دیگه

ان شاء الله بزودی خداوند هردومونو خوشحال کنه

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
بله دیده میشه کاملا واضحه فقط سایه دستت افتاده میتونی یه جهت دیگه عکس بگیری که سایه نیفته

شرمنده خونه نیستم نمیدونم کی برمی گردم. کیفیت دوربینم پایینه بخاطر همین

استارتر رفتی آز بدی؟؟

آره تو راهم 

آره تو راهم 

احتمال زیاد مثبته ولی ازمایشت بتات خیلی پایین خواهد بود

گرنگهدار من انست که من میدانم: شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد(خداجونم ممنونم بخاطر کنجدی میسپارمش به خودت که بهترین محافظی)یصلوات برای سلامتی منو نی نیمون هدیه مون کنید
بیشتر ببینید

بچه‌ها شکر خدا مثبت بود.

چند روز پیش ک مشهد بودم اول برا همه نی نی سایتی ها و منتظرا دعا میکردم. الهی بحق حضرت زهرا سلام الله علیها زودی همه نتیجه بگیرن مخصوصا دوستان عزیز نی نی سایتیم

احتمال زیاد مثبته ولی ازمایشت بتات خیلی پایین خواهد بود

آره اتفاقا ی کوچولو نگران شدم بعد گفتم بی خیال سپردم ب خود خود خدا اگه صلاحمونه ک بمونه خودش همه چی رو راست و ریس می کنه. نمیخوام مث دفعه پیش کلی استرس بکشم.

الآن ک روز سوم تاخیرم شده ۱۸۳ 

در حالیکه تو قبلی ک خارج رحمی بود ، روز سوم ۴۸۸ بود. دعا کنید تو رو خدا سالم و صالح باشه  

آره اتفاقا ی کوچولو نگران شدم بعد گفتم بی خیال سپردم ب خود خود خدا اگه صلاحمونه ک بمونه خودش همه چی ...

مبارکه خانمی ... بسپر بخدا ان شاءالله بسلامت بغلش بگیری وروجکت رو 😍😍

در این دنیا که حتی ابر نمی گرید به حال ما همه از من گریزانند 😔 تو هم بگذر از این تنها ... همه از من گریزانند 😔
مبارکه خانمی ... بسپر بخدا ان شاءالله بسلامت بغلش بگیری وروجکت رو 😍😍

قربونت عزیزم خیییییلی ممنونم. ان شاء الله روزی همه مون بچه هایی سالم و صالح ک نور چشم پدر و مادرشان بشن