2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خواهرم اونجاست 2 دسته هستن یا خیلی دو حاشیه یا خیلی درسخون مثل همه دانشگاه ها ولی خیلی دانشگاه معتبر ...

خداروشکر پسسس😭😭 چون گفتم دانشگاه ازاده نکنه همه دنبال پارتی و مخدرن

اسی و بچه ها مدرک امتیاز آور هلال احمر( قابل استعلام و هولگرام و تاریخ و کد ثبت)برای مصاحبه فرهنگیان، مصاحبه استخدامی آموزش و پروش و همه سازمان ها خواستین من انجام میدم با قیمت مناسب ۱۵۰ تومن آیدی سفارشات در سروش و روبیکا اینه مرسی بچه ها حمایت کنید

ArzanClick999@

کانال دارم تایپ و تحقیق و پاور هم انجام میدم

جدی ؟ :(( خوابگاه هم میدم؟

اره خیلی یه جوریه

حالا نمیدونم شایدم واسه بچه های خودشون که هر روز میرن و میان عادی باشه

خوابگاه واسه کارشناسی رو نمیدونم اما ارشد که تقریبا همه ی دانشگاه ها امسال زده بودن نمیدن

خداروشکر پسسس😭😭 چون گفتم دانشگاه ازاده نکنه همه دنبال پارتی و مخدرن

بابااااا😂😂😂😂

وای خیلی بامزه گفتی😂

حراستای آزاد اونقدر سگن که به جای اینا باید به فکر این باشی امروز چی بپوشم گیر ندن

اره خیلی یه جوریه حالا نمیدونم شایدم واسه بچه های خودشون که هر روز میرن و میان عادی باشه خوابگاه واس ...

امیدوارم کنم اذیت نشم چون هم مجبورم برم خوابگاه و هم اینکه یکم پیاده روی برام سخته تنبلممم

بابااااا😂😂😂😂وای خیلی بامزه گفتی😂حراستای آزاد اونقدر سگن که به جای اینا باید به فکر این باشی امر ...

😭😂😂 بوس بهتوننن ، آخه محله ایه که مردم هیچ حجابی ندارن چطوری حراست روش میشه گیر بدههع