2777
2789
عنوان

جای من بودید چکار میکردید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 788 بازدید | 51 پست

من همشو خوندم .خیلی براتون ناراحت شدم

اما برادر من . دندونِ پوسیدرو هر چی هم مسکن بخوریو باهاش راه بیای اخر ریشش فاصد میشه و‌باید بکشیش.

این خانم معلومه زندگیش چطوریِ .

زوج ها ی بی پیشینه زندگی درست حسابی ندارن چه برسه به این پیشینه

شما فکر تشکیل زندگی و پرورش بچه هات باش تو محیط سالم زنی پیدا کن که بدونی برای فرزندانت مادر خوبی میشه 

خداروشکر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو پلیس فتا برام پروندە سازی کردە بودند.و برام حکم جلب گرفتە بودند.بە جرم مزاحمت.(من خبر نداشتم) خا ...

یعنی با این همه اتفاق هنوز دو دلی، واقعا که ، انتقام نگیر اینا معلوم آدم نیستن دو روز دیگه یه بلایی سرت میارن ، فقط فراموشش کن تا زندگی تو نابود نکرده، شما عشق روز مبادا بود هروقت کسی واسه تیغ زدن دورش نبود یا شما میوفتاده، فراموشش کن تا بره به درک، ارزش نداره زندگی تو به خاطر یه همین موجودی خراب کنی

واي چقدر عصبي شدم  ، اين همه بلا سرتون اورده حتي اگه قسمم بخوره باور نكن اصلا بدردتون نميخوره زن زندگي نيست بي اصل و نسب بوده ،با يكي ديگه وارد رابطه شيدوازدواج كنيد البته عاقلانه  فراموشش ميكنيد 

طلوع شادي 😍غروب غم ها😔 براي همه مردم جهان آرزو ميكنم🥰🥰 
استارتر (معذرت) رو اینجوری مینویسن بنظر من کلا فکرشو از سرت بیرون کن این زن زندگی نیس و تلافی و این ...

واي منم دلم ميخواد دختررو خفه كن خيلي حرصم گرفت ازش

طلوع شادي 😍غروب غم ها😔 براي همه مردم جهان آرزو ميكنم🥰🥰 

فراموشش کن زندگیتو بکن 

ی روز اینجا با دل شکسته رو تخت بیمارستان و خسته از دنیا نوشتم دلم روشنه ❤به زودی منم مادر میشم .👪 وووو الان مامان یه گل دختر بهارییم 🥰🥰همون که امید زندگیه منو باباشه ... دیدید گفتم دلم روشنه🤗😍😍😍😍

تا یجایی درکت میکنم استارتر... ولی اینهمه بلا سرت آورده با آبرو و شخصیتت بازی کرده و به تو به چشم کسی که تو هر موقعیتی بخواد میتونه پیداش کنه و درددل کنه و خودشو خالی کنه، نگاه میکنه... که این عین سو استفاده است

شاید با یه نیت خیر و دعای از ته دلت باعث شدی گره کار یکی باز بشه، نمیخوای واسطه معجزه خدا باشی؟