2777
2789
چه حقیقت تلخی... پس انسانیت چی

فقر ، انسان ترین انسان ها رو تبدیل به حیوانات درنده میکنه

این همه دزدی و کیف قاپی و زورگیری و گوشی دزدی رو خارجیان تو ایران انجام نمیدن. ملت بزرگ ایرانند

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هر چی خواستم چیزی بگم نقضش کنم حرفتون و نشد ... :))))

در کتیبه های ازدواج مربوط به یک زوج بابلی در سه هزار سال پیش اومده :«اگر مرد همسر دوم اختیار کرد باید فلان مقدار نقره به همسر اول غرامت بده»

ازدواج از اول هم یک قرارداد بوده. حالا میگن چرا مهریه و چرا النکاح سنتی و چرا فلان

محتوا در طول تاریخ یکسان بوده. واژگان عوض شدند

در کتیبه های ازدواج مربوط به یک زوج بابلی در سه هزار سال پیشاومده :«اگر مرد همسر دوم اختیار کرد بای ...

معلومه اهل مطالعه هستید و علمتون زیاد

اما واقعا همیشه هم همینجور نیست گاهی عشق واقعا وجود داره

معلومه اهل مطالعه هستید و علمتون زیاداما واقعا همیشه هم همینجور نیست گاهی عشق واقعا وجود داره

کیه که عاشق به خونه چهارصدمتری نوساز کلید نخورده و یک ویلای دوبلکس در شمال و یک دستگاه اتومبیل بنز سی کلاس نشه؟

بر منکرش لعنت

میخوای مثل امیلی دیکنسون شاعر ، مجرد بمونی؟

اون بنده خدا دوستی های نامه نگاری داشت بنده اون رو هم نمیخوام

اما من نگفتم میخوام مجرد بمونم

اما هرگز ملاکم برای ازدواج به قطع پول نخواهد بود

چرا در حد معقول و زندگی معمولی چرا

اما ادم ها ارزشمندیشون هرگز هرگز بر اساس پول سنجیده نشده برای من

میخوای مثل امیلی دیکنسون شاعر ، مجرد بمونی؟

از بچگیم پدر و مادرم هوا و احترام ادم هایی که وضع مالی معمولی داشتن رو بیشتر داشتن یا به حد بقیه هرگز ندیدم برای پول کسی رو متفاوت ببینن و بر اون اساس باهاش رفتار کنن

منم اصول زندگیم این نیست

عشق واقعا وجود داره

ملاک عشق واقعی هم پول نیست زیبایی هم نیست

راستش متوجه شدم اگه ادم گشنگی بکشه بعد از یه مدت همه اینا در بهترین حالت پر از خدشه میشن و در اکثر موارد کاملا از بین میرن و فقط باعث کدورت میشه. اینو برای خودم میگم: اگه وضعیت بی پولی موقتیه و امید به پیشرفت در چشم انداز یکسال آینده باشه، بله میشه ساخت و کنار اومد.

در غیر این صورت و با وضعیت فعلی اصلا نمیشه با بی پولی یک زندگی رو پیش برد و عاشق موند. مگه اینکه در خانه ی پدری هم همین وضع رو تحمل کرده باشی و بهش عادت داشته باشی.

ما که خندان می‌رویم🧸☕