به خودتون بستگی داره . بعضیا ممکنه تو عقد جدا بشن و بعد هم ادعای بکارت داشته باشن پس بنظر من بهتره بکارت کامل باشه نه فقط ... اگرم براتون مهم نیست و میتونین با شریک بعدی زندگیتون روراست باشین خب بحثش جداست .
« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکمهایتان از حرام پر شده و بر قلبهایتان مُهر خورده است.» امام حسین علیه السلام
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
😄😄😄😄 دوس نبودیم ولی دوران اشناییمون خیلی طولانی بود ، بهش اطمینان دارم
ببین رابطه ی کامل نداشته باش یه خانم توهمین سایت میگفت بعدچن سال دوستی کاملاعاشقانه عقدکردیم توعقدم کامل رابطه داشتیم الان داره جدامیشه انشالا همیشه خوشبخت باشین ولی به ریسکش نمیارزه منم دوساله عقدم ولی رایطه ی سطحی داریم نه کامل وقتی گفت رابطه ی کامل بگو عروسی بگیر
من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺
گلم اگه بخواد زبونم لال بره یااتفاقی بیوفته مطمعن بااش بدون رابطه هم میشه اگه دوست نداری بکار ...
منم بهش میگم که بکارت تا بعد عروسی حفظ کنیم ، خودش تو شرایط عادی موافقه این کاره ولی بعضی وقتا که خسته میشه دیگه همش گیر میده که اینجوری نمیشه و از این جور چیزا