2777
2789
عقد کردی بده بره بابا میخوای چیکار بعد عروسی🤣

به همین راحتی به همین خوشمزگی 😄😄😄

اخه یه ترسی همش ته وجود آدم هست که میگه اگه یه وقت خدای نکرده قبل عروسی مشکلی پیش اومد بشه یه راه جبرانی گذاشت 

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

منم میگم روش های دیگه هم هست ولی بهونه میاره میگه اونجوری نمیشه و از این حرفا 😐😑

خو براش انجام بده تا ول كنه

🌹"رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذرِّیَّه طیِّبه انَّکَ سمیع الدعاء" 🌹   خدایا بغلمو با دستات پر کن 🥺
اخه خیلی وقتا تو همین نی نی سایت خوندم که میگن ما اصلا رابطه ای نداشتیم و این حرفا ، میخواستم ببینم ...

ادا تنگا در میارن همه ک راست نمیگن 😂😂اون شوهرته هیچ فرقی نداره تازه اگر از قبل دوس بودین ک دیگ بهتر

اگر کسی کودک استثنایی رو میشناسه ک علاقه به زبان داره و تهرانه بگه ❤
به همین راحتی به همین خوشمزگی 😄😄😄 اخه یه ترسی همش ته وجود آدم هست که میگه اگه یه وقت خدای نکرده ...

ترست بی خوده بده بره 😂😂😂 عروسی عقد نداره میخوای بعد دو تا بچه بده 😶

ادا تنگا در میارن همه ک راست نمیگن 😂😂اون شوهرته هیچ فرقی نداره تازه اگر از قبل دوس بودین ک دیگ بهت ...

😄😄😄😄 دوس نبودیم ولی دوران اشناییمون خیلی طولانی بود ، بهش اطمینان دارم 

به همین راحتی به همین خوشمزگی 😄😄😄 اخه یه ترسی همش ته وجود آدم هست که میگه اگه یه وقت خدای نکرده ...

وقتی عقد کردی اسمت تو شناسنامشه چه راه جبرانی؟ اومدیم بکارتتم حفظ کردی اسمش ک میمونه تو شناسنامت

☺️
😄😄😄😄 دوس نبودیم ولی دوران اشناییمون خیلی طولانی بود ، بهش اطمینان دارم 

خب دیگ میخوای قاب کنی بزنی دیوار ؟ سخت نگیر سعی کن خوش بگذره فقط به جفتتون 😁من یک عقد کرده خوش گذرونم ک دارم نصیحتت میکنم😂