2777
2789
عقد کردی بده بره بابا میخوای چیکار بعد عروسی🤣

به همین راحتی به همین خوشمزگی 😄😄😄

اخه یه ترسی همش ته وجود آدم هست که میگه اگه یه وقت خدای نکرده قبل عروسی مشکلی پیش اومد بشه یه راه جبرانی گذاشت 

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

منم میگم روش های دیگه هم هست ولی بهونه میاره میگه اونجوری نمیشه و از این حرفا 😐😑

خو براش انجام بده تا ول كنه

🌹"رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذرِّیَّه طیِّبه انَّکَ سمیع الدعاء" 🌹   خدایا بغلمو با دستات پر کن 🥺
اخه خیلی وقتا تو همین نی نی سایت خوندم که میگن ما اصلا رابطه ای نداشتیم و این حرفا ، میخواستم ببینم ...

ادا تنگا در میارن همه ک راست نمیگن 😂😂اون شوهرته هیچ فرقی نداره تازه اگر از قبل دوس بودین ک دیگ بهتر

اگر کسی کودک استثنایی رو میشناسه ک علاقه به زبان داره و تهرانه بگه ❤
به همین راحتی به همین خوشمزگی 😄😄😄 اخه یه ترسی همش ته وجود آدم هست که میگه اگه یه وقت خدای نکرده ...

ترست بی خوده بده بره 😂😂😂 عروسی عقد نداره میخوای بعد دو تا بچه بده 😶

ادا تنگا در میارن همه ک راست نمیگن 😂😂اون شوهرته هیچ فرقی نداره تازه اگر از قبل دوس بودین ک دیگ بهت ...

😄😄😄😄 دوس نبودیم ولی دوران اشناییمون خیلی طولانی بود ، بهش اطمینان دارم 

به همین راحتی به همین خوشمزگی 😄😄😄 اخه یه ترسی همش ته وجود آدم هست که میگه اگه یه وقت خدای نکرده ...

وقتی عقد کردی اسمت تو شناسنامشه چه راه جبرانی؟ اومدیم بکارتتم حفظ کردی اسمش ک میمونه تو شناسنامت

☺️
😄😄😄😄 دوس نبودیم ولی دوران اشناییمون خیلی طولانی بود ، بهش اطمینان دارم 

خب دیگ میخوای قاب کنی بزنی دیوار ؟ سخت نگیر سعی کن خوش بگذره فقط به جفتتون 😁من یک عقد کرده خوش گذرونم ک دارم نصیحتت میکنم😂