2821
2789
وا اينجورى كه اذيت ميشى اگه ازش مطمئنى كامل انجام بديد

نه دیر به دیره ماهی یکبار به زور پیش هم میخوابیم

ازش مطمینم ولی نمیخوام الان انجام بدم

❤️ ‏قسمت بشه كنارش درگير آرامش بشيد ❤️
عقد کردی بده بره بابا میخوای چیکار بعد عروسی🤣

به همین راحتی به همین خوشمزگی 😄😄😄

اخه یه ترسی همش ته وجود آدم هست که میگه اگه یه وقت خدای نکرده قبل عروسی مشکلی پیش اومد بشه یه راه جبرانی گذاشت 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم میگم روش های دیگه هم هست ولی بهونه میاره میگه اونجوری نمیشه و از این حرفا 😐😑

خو براش انجام بده تا ول كنه

🌹"رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذرِّیَّه طیِّبه انَّکَ سمیع الدعاء" 🌹   خدایا بغلمو با دستات پر کن 🥺
اخه خیلی وقتا تو همین نی نی سایت خوندم که میگن ما اصلا رابطه ای نداشتیم و این حرفا ، میخواستم ببینم ...

ادا تنگا در میارن همه ک راست نمیگن 😂😂اون شوهرته هیچ فرقی نداره تازه اگر از قبل دوس بودین ک دیگ بهتر

اگر کسی کودک استثنایی رو میشناسه ک علاقه به زبان داره و تهرانه بگه ❤
به همین راحتی به همین خوشمزگی 😄😄😄 اخه یه ترسی همش ته وجود آدم هست که میگه اگه یه وقت خدای نکرده ...

ترست بی خوده بده بره 😂😂😂 عروسی عقد نداره میخوای بعد دو تا بچه بده 😶

ادا تنگا در میارن همه ک راست نمیگن 😂😂اون شوهرته هیچ فرقی نداره تازه اگر از قبل دوس بودین ک دیگ بهت ...

😄😄😄😄 دوس نبودیم ولی دوران اشناییمون خیلی طولانی بود ، بهش اطمینان دارم 

به همین راحتی به همین خوشمزگی 😄😄😄 اخه یه ترسی همش ته وجود آدم هست که میگه اگه یه وقت خدای نکرده ...

وقتی عقد کردی اسمت تو شناسنامشه چه راه جبرانی؟ اومدیم بکارتتم حفظ کردی اسمش ک میمونه تو شناسنامت

☺️
😄😄😄😄 دوس نبودیم ولی دوران اشناییمون خیلی طولانی بود ، بهش اطمینان دارم 

خب دیگ میخوای قاب کنی بزنی دیوار ؟ سخت نگیر سعی کن خوش بگذره فقط به جفتتون 😁من یک عقد کرده خوش گذرونم ک دارم نصیحتت میکنم😂

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز