2821
2789
منم بهش میگم که بکارت تا بعد عروسی حفظ کنیم ، خودش تو شرایط عادی موافقه این کاره ولی بعضی وقتا که خس ...

اره من خودم ۷ ماه عقدبودم شوهر منم گیر میداد و نه این حرفها ولی به موقعش خودش هم میگفت باشه بعد عروسی 

قشنگ قانعش کن که تو خونه خودمون باشه بهتره و ازاین جور حرفها ولی کارای دیگه که خواست براش انجام بده ایرادی نداره فقط بکارتت حفظ کن 

خدایاشکرت😍

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من یه سوالی دارم..خانما هرکی میدونه منو روشن کنه...اینایی که سنتی اشنا میشن بعد دوهفته عقد می کنن خدایی اینقدر با طرف اوکی هستن که بعد دوهفته وارد رابطه بشن؟زنا باید حتما حس آرامش و امنیت از طرف مقابل بگیرن تا رابطه لذت بخش باشه براشون ..خدایی دوهفته و یک ماه..برای شناخت و رابطه کم سخت نیست؟؟؟؟

من مادرم و هر دم دردی ز من زاده می شود.....و این کودک که در جای جای من جان گرفته....و با بطن سرد من خو گرفته...هردم خون مرا می مکد...و استخوان بودن مرا می جود...ودر من زاده می شود....من مادرم و می دانم شکست ضمیر نور چه دردی دارد...و چکیدن میل غزل ار سرانگشتانم چه وزنی دارد...ولی حیف که افتاب مرده است...و اینه چه پوج ز انعکاسی دگر بارور است.....من در عمق پوچ لحظه ها مادرم...زمانی که سکوت از صدای اشک هایم می چکید...و بوسه های پوسیده از لبانم می گریخت...فقط لحظه ها می دانستند که نگاهم ویران خواهد شد...من مادرم و لالایی هایم رفته است...تو بگو چند وقت است مرده ام؟ چند وقت است کودکم در گور خفته است؟
اره حرفتونو قبول دارم،  چجوری دو سال تونستید قانعش کنید ؟ 😀

من باحرف رامش میکنم مثلامیگم عجقولیه خودم😷من که اول وآخرواسه خودتم مزش به شب عروسیه...یاازراههای دیگه ....میکنم دیگه

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺
من یه سوالی دارم..خانما هرکی میدونه منو روشن کنه...اینایی که سنتی اشنا میشن بعد دوهفته عقد می کنن خد ...

خیلیا زود وابسته میشن و حس پیدا میکنن،  منم اصلا نمیتونم اینجوری قبول کنم ولی یکی از اشناهامون بعد یک ماه دوستی گفت ما عاشق همیم و بلافاصله رفتن خواستگاری و دو سه ماه بعدش عقد 

من باحرف رامش میکنم مثلامیگم عجقولیه خودم😷من که اول وآخرواسه خودتم مزش به شب عروسیه...یاازراههای دی ...

😁 این دفعه که حرفشو زد اینو بهش میگم حتما 😁😁😁

و البته به نظر من شب عروسی نامناسب ترین وقت برای این کاره

این کار اگه دفعه اول باشه باید با آرامش و راحتی باشه. نه تو اوج خستگی و داغونی شب عروسی 

بعدم یه چیزیو بدون.مردا نیاز جنسیشون خیلی زیاده.الان شاید بعضیا بگن ما راضیش کردیم. ولی یهو طرف بهش فشار میاد و می‌ره جای دیگه ... البته خدای نکرده

ولی من با رابطه زیاد یعنی هر شب توی عقد موافق نیستم. در حد ده روز یه بار مثلا که همیشه براش تازگی داشته باشه

تاپیک لیزر خونگی https://www.ninisite.com/discussion/topic/1035099/تاپیک-جامع-لیزر-خانگی?page=1
و البته به نظر من شب عروسی نامناسب ترین وقت برای این کاره این کار اگه دفعه اول باشه باید با آرامش و ...

درسته حرفاتونو قبول دارم ، ما هم شرایطشو نداریم توی هفته زیاد باهم باشیم،  نهایتا هفته ای یکبار ،  خیلی ممنون از کمکت 

بدین بره بابا.ما صیغه بودیم کار خودمونو کردیم.اینم بگم ک اصلا هم خون نیومد .2سالم عقد و نامزد بودیم.کلا مزش ب اینه ک دزدکی باشه.بعد عروسی ک دیگه وظیفه هست و مزه اون زمان رو نمیده

خداروشکر بعد ۴سقط مکرر صاحب دوتا گل پسر شدم،قسمت همه خانمای اقدامی
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

🩸عقب افتادن

aydaaa79 | 4 دقیقه پیش

پروردگارم

لیتیم | 3 دقیقه پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز