2821
2789
عنوان

دردودل

| مشاهده متن کامل بحث + 307 بازدید | 33 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هزار الحمدلله خوشبخت شى

مربى بدنسازى بين المللى / 2 کیلو افزايش وزن - ٨ كيلو كاهش وزن - در ماه (اصولى و سالم).و ناگهان در يك بعد از ظهر زمستانى وقتى كنارم آرام خوابيده بودى به ياد آوردم روزهاى رفتنت را، انگار درد مشت هايى كه آن روزها به ديوار مى زدم را تازه حس كردم، به تو نگاه كردم و به دستهايم... (متن واقعيه كپى نشه 🌹)
مشکلم الانمونه گلم. که هفته بعد بله برونه.دوسه هفته بعدش عقدمونه و باید حلقه بگیریم و پاگشاشون کنیم

عزیزم فعلا با همون ۲۰تپمن پس اندازت خرج کنه تا بعدش خدابزرگه .

خدایا به امید تو

خوب اول خودت با خانواده بشین حساب و کتاب کن ببین چطوریه بعد همون میزانی که پول داری به فردی که میخوای ازدواج کنی بگو نمیتونیم بیشتر از این تا با کمک هم کم و زیاد تموم شه بره

به خدا❤ ایمان دارم " حتی اگر سکوت کرده باشد.... 
نه قبول نمیکنن.میگن پسریکی یه دونمونه و براتون ارزو داریم

کسی رو ندارین قرض کنید؟؟؟ با نامزدت راحتی بهش بگی؟؟؟ نمیتونه کمکتون کنه بدون اینکه خانوادش بفهمن بعد بهش پس بدید؟؟؟

کسی رو ندارین قرض کنید؟؟؟ با نامزدت راحتی بهش بگی؟؟؟ نمیتونه کمکتون کنه بدون اینکه خانوادش بفهمن بعد ...

راحتم باهاش.ولی نمیخوام پدرمادرمو کوچیک کنم.میترسم بعدا همینو به روم بیاره

کاربر قدیمی هستم.اینکه چرا کاربریم پوکید هنوز مشخص نیست  
کسی رو ندارین قرض کنید؟؟؟ با نامزدت راحتی بهش بگی؟؟؟ نمیتونه کمکتون کنه بدون اینکه خانوادش بفهمن بعد ...

پدرم خیلی حساسه رواین چیزا.میگه نباید ابرومون بره و یوقت تو سرشکسته بشی. بنده خدا۴تادختربابهترین شرایط شوهرداده ولی الان شرایط اقتصادی خیلی بد شده و خرج و مخارج منو دخترمم باایشونه و حسابی کم اورده

پدرم خیلی حساسه رواین چیزا.میگه نباید ابرومون بره و یوقت تو سرشکسته بشی. بنده خدا۴تادختربابهترین شرا ...

اره بنده خدا حق داره. حالا فلن از پس اندازت برداری بعدش خدا بزرگه. غصه نخور خدا کمکت میکنه

شما رسم دارید که خانواده عروس داماد رو پاگشا میکنخ؟😐

بله متاسفانه.بعداز عقد و محضر باید بیان منزل عروس و شام و کادوو..

البته چندروزبعد اوناهم پاگشامیکنن

اره بنده خدا حق داره. حالا فلن از پس اندازت برداری بعدش خدا بزرگه. غصه نخور خدا کمکت میکنه

ممنونم از قوت قلب دادنت عزیزم

ممنونم از قوت قلب دادنت عزیزم

شاد باش کیف این روزها رو ببر. مشکل اقتصادی اکثر خونه ها هست . حالا یه فکری میکنید باهم. توکل کن به خدای مهربون . خوشبخت بشی عزیزم🌷