2821
2789
عنوان

دردودل

307 بازدید | 33 پست

سلام دوستای خوبم.من ۴ساله بدلیل اعتیاد و هوسباز بودن همسرم ازش جداشدم.یه دختر ۶ساله دارم.دوساله یه خواستگار دارم که سعی کردیم بهمدیگه زمان بدیم تاهمو بشناسیم .دخترم خیلی دوسش داره و بخواست خودش به خواستگارم بابا میگه.خواستگارمم دخترمو خیییلی دوست داره و کارهایی ک پدرش براش نکرده رو انجام میده.من و دخترم با پدرمادرم زندگی میکنیم و خودم قبلا سرکارمیرفتم ولی دوساله دستم توجیب خودم نیست.این دوسال پدرمادرم کاملا توجریان اشنایی مابودن و حتی به خونمون هم رفت و امد داشت. دیشب باپدرمادرش اومدن خواستگاری و حرفای جدی زده شد و قرارشد بعدازایام فاطمیه بله برون و نامزدی رسمی باشه.

کاربر قدیمی هستم.اینکه چرا کاربریم پوکید هنوز مشخص نیست  

حالا دلیل ناراحتی و نگرانیم اینه که پدرم دستش خالیه. اندازه خودش داره ها.ولی حقوق بازنشستگی میگیره ک توخرج و مخارجمون حتی کم هم میارن.ازدیشب پچ پچ های پدرمادرمو ک میشنوم قلبم ب در میاد. برااینکه من ناراحت نشم پچ پچ میکنن و من میشنیدم ک میگفتن براخرج بله برون و عقد و حلقه و پاگشا و اینجور چیزیا بریم وام بگیریم .ولی من ک میدونم هزار تومنم اضافه نمیارن ک بخوان قسط وام بدن.۲۰تومن خودم پس انداز دارم بابت جهیزیم.که میدونم خیییلی کمه.. الان موندم چطور بخانوادم کمک کنم. توروخدا یه چیزی بگید یا راهنماییم کنیدتا قلبم ارووم بگیره. بجااینکه شادو سرمست باشم غم وجودمو گرفته

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

حالا دلیل ناراحتی و نگرانیم اینه که پدرم دستش خالیه. اندازه خودش داره ها.ولی حقوق بازنشستگی میگیره ک ...

واقعا نمیدونم چی بگم

امیدوارم مشکلت حل بشه

افتخار میکنم لر هستم😀😀😀😀😀😀
وام ازدواج بگیرید

مشکلم الانمونه گلم. که هفته بعد بله برونه.دوسه هفته بعدش عقدمونه و باید حلقه بگیریم و پاگشاشون کنیم

حالا دلیل ناراحتی و نگرانیم اینه که پدرم دستش خالیه. اندازه خودش داره ها.ولی حقوق بازنشستگی میگیره ک ...

ب نظرم حتما همسرتون بعد از دو سال کم‌و‌بیش در جریان وضع زندگیتون هست حقیقتو بهش بگو بگو خانوادم کلا بیست تومن واسه من گذاشتن کنار باید باهم کمک کنیم وسیله زندگیمونو در حد معمولی بگیریم 

مشکلی نداره ساده بگیریدیه حلقه ساده عقدساده چی میشه مگه .ازاول شرایطوبهم بگین بهتره لزومی نداره توقرض بیفتن بنده خداهاگناه داره .من که اصلاپدرمادرموتوخرج ننداختم جهیزیه هم کم دادن بعداخودمون خریدیم شوهرمم خیلی بادرک وفهم وشعوربود

واسه سلامتی خواهرم یه صلوات میفرستین😖😖😖😖😖

خوب ب پذر مادتون بگید ک شما سر ازدواج اولم زحمتتون کشیدید الان دیگه خودم مخارج مراسم و تقبل میکنم بخشی از بیست تومن ک خرج واجبات کن ک پدر ما رتون هم تو فشار قرا ر نگیرن برا بقیه مخارج هم خودتون وام بگیرید بعد ازدواج انشالله برو سر کار با کمک همسرتون قسطاشو بدید

من همان پنجره رو ب خیابان بودم /ک شبی بسته شد و رو ب کسی باز نشد
تبریک میگم دوست عزیز.امیدوارم خوشبخت بشی .به نطرم بهتره با همسر اینده توافق کنید که مراسم ساده ای بر ...

نه گلم.مشکلم همینه ک ازدواج اولشه.البته چندسال پیش نامزدبوده و بعداز ۵ماه رابطشون ب طلاق رسیده.الانم مانمیخواییم جشن مفصل بگیریم.درحد ی بله برون ساده و عقد محضری.ولی دیگه حلقه و پاگشا و چیزای واجب رو باید بگیریم..برام دعا کنید 

2824
2823
2791
2779
2792