سلام دوستای خوبم.من ۴ساله بدلیل اعتیاد و هوسباز بودن همسرم ازش جداشدم.یه دختر ۶ساله دارم.دوساله یه خواستگار دارم که سعی کردیم بهمدیگه زمان بدیم تاهمو بشناسیم .دخترم خیلی دوسش داره و بخواست خودش به خواستگارم بابا میگه.خواستگارمم دخترمو خیییلی دوست داره و کارهایی ک پدرش براش نکرده رو انجام میده.من و دخترم با پدرمادرم زندگی میکنیم و خودم قبلا سرکارمیرفتم ولی دوساله دستم توجیب خودم نیست.این دوسال پدرمادرم کاملا توجریان اشنایی مابودن و حتی به خونمون هم رفت و امد داشت. دیشب باپدرمادرش اومدن خواستگاری و حرفای جدی زده شد و قرارشد بعدازایام فاطمیه بله برون و نامزدی رسمی باشه.
کاربر قدیمی هستم.اینکه چرا کاربریم پوکید هنوز مشخص نیست
مربى بدنسازى بين المللى / 2 کیلو افزايش وزن - ٨ كيلو كاهش وزن - در ماه (اصولى و سالم).و ناگهان در يك بعد از ظهر زمستانى وقتى كنارم آرام خوابيده بودى به ياد آوردم روزهاى رفتنت را، انگار درد مشت هايى كه آن روزها به ديوار مى زدم را تازه حس كردم، به تو نگاه كردم و به دستهايم... (متن واقعيه كپى نشه 🌹)
خوب اول خودت با خانواده بشین حساب و کتاب کن ببین چطوریه بعد همون میزانی که پول داری به فردی که میخوای ازدواج کنی بگو نمیتونیم بیشتر از این تا با کمک هم کم و زیاد تموم شه بره
کسی رو ندارین قرض کنید؟؟؟ با نامزدت راحتی بهش بگی؟؟؟ نمیتونه کمکتون کنه بدون اینکه خانوادش بفهمن بعد ...
پدرم خیلی حساسه رواین چیزا.میگه نباید ابرومون بره و یوقت تو سرشکسته بشی. بنده خدا۴تادختربابهترین شرایط شوهرداده ولی الان شرایط اقتصادی خیلی بد شده و خرج و مخارج منو دخترمم باایشونه و حسابی کم اورده
کاربر قدیمی هستم.اینکه چرا کاربریم پوکید هنوز مشخص نیست