2777
2789
عنوان

قرص دیان تروخدا بیاید ی لحظه

18229 بازدید | 26 پست

سلام خانما من امروز قرص دیان خریدم خارجی برای جلوگیری ازبارداری ولی نمیدونم چرا استرس دارم ازخوردنش چون بشدت با ال دی حالم بد میشد و جلوگیری طبیعی داشتیم کسی این قرصو استفاده کرده

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همه قرصای جلوگیری عوارض دارن ولی دیان پرازویتامینه حالت تهوع نمیاره واسه زیبایی هم عالیه پوست رو صاف میکنه  ولی افزایش وزن رو داره تا حدی بهترین قرصه من سالها قرص واسه تنظیم خوردم دکترمیگفت کیست نداری ولی با دیان یه کیست بزرگ دفع کردم باورت نمیشه این ماه بدون قرص پریود شدم ب نظرم خیلی عالیه این قرص

آرامش خودتون رو فدای بی شعوری دیگران نکنید😊
چرا هیچکی تواین تاپیکا نمیاد یکی سوالی کنه فقط دوس دارن دعوا و خواهرشوهر مادرشوهر وخیانت باشه واقعا ...

ناراحت نشو گلم از خودم بپرس فک نکنم هیشکی قده من این قرص رو خورده باشه 

چرا هیچکی تواین تاپیکا نمیاد یکی سوالی کنه فقط دوس دارن دعوا و خواهرشوهر مادرشوهر وخیانت باشه واقعا ...

من تا حالا قرص استفاده نکردم چون شنیدم چاق میکنه و تهوع داره نمیتونم راهنمایی کنم شرمنده

شما چاق شدین 

یه کم افزایش وزن داشتم ب خاطر قرصا بقیشم ب خاطر کم تحرکی و پشت میز نشستنه فقط اخرشب بخور کلا قرص جلوگیری رو اخرشب بخور قبل خواب مرتب بخور صب و ظهرش نکن