2777
2789
عنوان

دعوا در خانواده شوهر تبریزی سنتی

781 بازدید | 50 پست

خانواده شوهرم تبریزی هستن. تبریزی های عزیز که مدرن فکر میکنید بهتون برنخوره... اینا خیلی خیلی سنتی فکر میکنن در روابط با عروس

همونا رو هم به پسراشون یاد میدن

مثلا به شوهر من گفتن به زنت رو نده چیزی به نامش نکن. کار خونه هم بذار خودش انجام بده به تو ربطی نداره. شوهرم گفته خب اون بچه رو اینور اونور میبره اونم زیاد زحمت میکشه چرا کمکش نکنم؟ مگه خودت به دامادات نمیگی کمک خواهرام کنن و خونه زندگی شونم به نام خواهرامونه؟

مادرشوهرم انقدر فحشش داده که خاک تو سرت تو باید طرفدار خواهرات باشی نه که حسادتشونو کنی... شوهرای اونا وضعشون خوبه تو باید تازه نهایت احترامو به دامادا بذاری

که خواهراتو خوشبخت کردن. همیشه دامادها رو تحویل بگیر.

شوهر منم گفته عجب من به زن خودم رو ندم ولی دامادها رو تحویل بگیرم؟

اونم کلی بد و بیراه به شوهرم گفته که تو خیلی احمقی و هیچی حالیت نیست و ببیخشید عن خواهرات دهنت

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ااااااای بابااااااااا

اینا رو که همه قوم شوهر یاد پسرشون میدن ربطی به شهر نداره

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .

اینکه تو خون همه ی مادر شوهرا هست .ربطی به جای خاصی ندهره

برایتان چنین آرزو میکنم آن زمان که در محشر خدا بگوید چه داشتی ؟حسین (ع)سر بلند کند و بگوید حساب شد مهمان من است .❤️هر وقت مشکل و گره ای تو کارتون افتاد ،به حضرت رقیه دردانه ی امام حسین توسل کنید تا خداوند به واسطه ی ایشون گره از کارتون باز کنه .انشاءالله .🩷بهم گفت با این اوضاع گرونی هنوز هم پای آرمان های رهبرت هستی ؟گفتم به ما یاد دادن توی مکتب حسین 💔ممکنه آب هم واسه خوردن نباشه ❤️

ربطی به قومیت نداره ولی دهن همچنین مادرشوهری که داماد میزاره رو سرش دختر مردم که میشه عروسش روانی میکنه باید سابیید لامصب پسرت به دختره احترام بزارم چی میشه ؟؟؟ خود پسره بیشتر خوش به حالش میشه

لر بختیاری دودر زاگرس ریشه دار در دل خاک سواره برنو به دست💙🏆💙🏆💙🏆💙🏆 استقلال یعنی شکوه عظمت تاجی که با افتخار سر تاریخ نشسته آبی رنگی که حتی خورشید هم جلوش کم میاره بردش مایه خوشحالی افتخار باخت هیچ اهمیتی نداره مهم این من جون میدم برای این تیم🐳

این مدل مادر شوهر جای جای ایران پیدا میشه هر روز تو تاپیک ها میبینیم

لازم نبود اشاره کنی

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.