2777
2789
عنوان

اولین تولد خواهرشوهر

261 بازدید | 18 پست

من تازه وارد خانواده شدم خواهرشوهرم خیلی با من خوبه الان تولدشه میخوان تولد بگیرن

خب همسرم که میخواد خودش کادو بگیره ما عقدیم بنظرتون منم یه کادو جدا بگیرم یا همون که همسرم میگیره ؟

اگه بخوام بگیرم نظرم رو یه برند ادکلنه

چیکار کنم بخرم یا نه؟ خواهرشوهرم ۳۲ سالشه خیلی همیشه ادکن و عطر میزنه میدونم خوشش میاد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مبارک باشه بگیر

کاربر جدید نیستم از سال 1400اینجام💁🏻♀️ اگه خدا بخوادقراره درآینده خانم معلم بشم✨🤍 سلام🙋♀️فاطمم 15سالمه 31تیر میشه 16سالم🎀. عاشق کتاب خوندن، رمان، داستان و شعرم🥰. شاعرای مورد علاقم مولانا و فروغ فرخزاد 🥹 همه ی رنگا قشنگن ولی مشکی یه جور دیگه قشنگه🖤✨قبول که دارید؟ عاشق گل بابونه و نرگسم وهمچنین نودل و کیدراما، سیدراما، جیدراما و سریال تایلندیم اگه توهم اینارو دوست داری دوست خوب منی ماچ به کلت😘 با افتخار لکم😍🎀.

حتما بگیر اگه دختر خوبیه مطمئنا اونم به وقتش جبران میکنه فقط اگه خودش اهل عطر و ایناست پس باید چیز گرون بگیری به چشمش بیاد اگه نمیخوای خیلی هزینه کنی لباس و ..هم خوبه

همسرت میخره توام میدی بهش دیگدیگه باهمین خب فک کن عروسی میری جدا باید پول عروسی بدین یا کادو جدا داد ...

نمیدونم آخه اولین تولدشه بعد خیلی مهربونه همین یدونه خواهرم داره