2777
2789

حسابداری زودتر به درامد میرسی بازار کارش بهتره

روان شناسی و وکالت باید فوق لیسانسشو بگیری دفتر بزنی و....

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من به شخصه حسابداری بستگی به علاقت داری

کورد کرمانشاهم،دانشجو پزشکی،رازی،حس ششمی😊❤️به کنکوری ها کمک میکنم کمکی خواستی درخواست بده حس ششم جواب نمیدم،ترم سه مامایی انصراف دادم پشیمونم🥲

حسابداری. بعدش حقوق. روانشناسی اصلا

استارتر با اجازت یه سول بپرسم

یه کار خونگی بهم پیشنهاد شده . پخت کوکو

6 روز در هفته روزی ۱۲ تا دونه درست کنم زیاد نیست کار سبکی هست. طرف خودش روغن سیب زمینی تخم مرغو میده

برجی یه تومن. قبول کنم؟ باخودم میگم یه تومن خیلی ناچیزه ولی از طرفی بهتر از هیچیه

نظرتون؟

شمر، بعد از عاشورا ایستاد به نماز؛ سجده کرد و گفت: خدایا مرا بیامرز، تو که میدانی آدم شریفی‌ام!یکی گفت: تو سر از نوه پیامبر بریدی، چه طلب بخششی داری؟ شمر گفت: اطاعت از امیرمان واجب بود. اگر نمی‌کردیم، از خران آبکش هم نفهم‌تر بودیم

حقوق تا ابد

زهی خیال باطل😂🤭در جنگ شرف 👑 ، بی طرف ، بی شرف است🎭وکیل پایه یک دادگستری👩⚖️⚖️ هرسوالی درمورد رشته حقوق و ازمون وکالت و قبولی در اسکودا داشتید با کمال میل راهنماییتون میکنم. اما با عرض پوزش توی سایت مشاوره حقوقی نمیدم 🌹🥰 درخواست دوستی قبول نمیکنم 🌻خیانت فقط جنسی نیست ، خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی ، که اگر عشقت یا همسرت شاهدت بود نمیکردی 🌹

حسابداری زودتر به درامد میرسی بازار کارش بهتره روان شناسی و وکالت باید فوق لیسانسشو بگیری دفتر بزنی ...

نه وکالت فوق نداشته باشی هم موردی نداره با لیسانس میشه آزمون رو شرکت کرد

پرانرژی | اهل اندیشه | علاقهمند به تاریخ، گربه تایپیست = نسخه آنلاین من 🐾این گربه تایپیست فقط اومده بگه: «نظرم جدیه، حتی اگه بامزه به نظر بیاد» 🐱💻

چرا ؟ صرفا بخاطر علاقه؟

بله

درآمد خوبی هم داره. دیر به درآمد میرسی اما درآمد خوبی داره. وکالت هم از لحاظ جایگاه اجتماعی هم خیلی خوبه

پرانرژی | اهل اندیشه | علاقهمند به تاریخ، گربه تایپیست = نسخه آنلاین من 🐾این گربه تایپیست فقط اومده بگه: «نظرم جدیه، حتی اگه بامزه به نظر بیاد» 🐱💻