2777
2789
عنوان

سیسمونی

| مشاهده متن کامل بحث + 674 بازدید | 105 پست
من می رم جایی که قیمتش مناسب باشه...بعضی جاها خیلی گرونه...ولی میگن عبدل آباد قیمتش مناسبه شاید رفتم ...

عبدل اباد خوبه اما بعضی چیزاش خیلی کیفیت نداره باید خوب بگردی 

انبار اقابزرگم سر بزن اونجا ام خیلی چیزا از عبدلاباد هم ارزون تره

خانوما بنظرتون با ۲۰تومن میشه سیسمونی خرید خیلی گرونه همه چی

حتما ميشه خيلي عالي هم ميشه

منم خودم خريدم

تخت و كمد و ويترين خوب برداشتم

كالسكه كرير ايراني

لباس تا سه ماه

وسايل ضروري خريدم

و كمي اسباب بازي

شد ١٣ تومن

خدايا خودت حافظ پسرم باش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من پارسال با ۶ یا هفت تومن سیسمونی خریدم 

خیلی گشتم چیزای که هم قشنگ باشه هم خوش قیمت پیدا کنم 

بخوای عکس بدم ببینی 

فوقش الان همون سیسمونی ۱۴ تومن شده باشه

ولی من کریر نخریدم از خواهرم گرفتم 

روروئک لازم نبود مال خواهر زادمو آوردنی شکست شوهرم عشق روروئکه رفت خرید دخترم هیچ استقبالی نمیکنه ازش 

هزار تا کفش و لباس نخریدم 

خواهرام فهمیدن بچه ام دختره همون موقع نفری دو دست براش کادو گرفتن مارک بیبی وان ایرانی 

جنس عالی 

صندلی غذا و ماشین ایرانی خریدم 

کالسکه تک گرفتم 

حتما ميشه خيلي عالي هم ميشه منم خودم خريدم تخت و كمد و ويترين خوب برداشتم كالسكه كرير ايراني لبا ...

مبارکش باشه انشاالله نی نی با خوشی ازشون استفاده کنه

خدایا پسر کوچولوم هدیه خودت بود ک ب خیلی زود بعد ازدواجم امد و شوکه کرد مارو . خدایا  سالم ب دستم برسونش مامان فدای قدمات بشه عشقم ک زندگیمو قشنگ کردی برای ارامش زندگیم و سلامتی پسرم  دعا کنید
من تهرانم عزیزم  دیروز رفتم سرویس جوب بالسا ی تخت و کمد و ویترینش ۱۵میلیون کلا نااامید شدم

عزيزم ساحل چوب يه سر بزن

جاري من واسه دوتا بچش خريده بود راضي بود

منم خريدم قيمتاشم بهتر از بامبينو و بالسا بود

و كاراشم قشنگ بود

من حدود ٨ تومن شد

خدايا خودت حافظ پسرم باش
من پارسال با ۶ یا هفت تومن سیسمونی خریدم  خیلی گشتم چیزای که هم قشنگ باشه هم خوش قیمت پیدا کنم ...

میشه ببینم ما پارسال برای بچه خ ش از ترکیه کالسکه و کریر و ساک خریدیم شد ۴تومنپیر کاردین همون الان شده ۱۲تومن

خدایا پسر کوچولوم هدیه خودت بود ک ب خیلی زود بعد ازدواجم امد و شوکه کرد مارو . خدایا  سالم ب دستم برسونش مامان فدای قدمات بشه عشقم ک زندگیمو قشنگ کردی برای ارامش زندگیم و سلامتی پسرم  دعا کنید

انبار اقا بزرگ رفتن اشتباهه

هیچی نداره 

من لوازم بچه رو از عبدل اباد سیسمونی آیلین ببک گرفتم 

خیلی راضی بودم 

لباس های نوزادی خیلی شیک داره تا دو سال و خوش قیمت و اکثرا خارجی هستن 

اسباب بازی چند تا برداشتم چون معتقدم بچه باید خودش انتخاب کنه بقیه هم کادو دادن

لوازم چوبیش و از بازار مبل چهاردنگه شهرک صنعتی از یه کارگاه تولیدی گرفتم مثلا دراورش و نقاشی کردم اونا هم برام ساختن 

عزيزم من اينارو ايراني برداشتم ١ تومن تازه خارجي در حد ٣-٤ تومنم هست

شما تو بازار نیستین پس الان تا ۴۰میلیونم سرویس داریم

اره منم این مدل تخت دوس دارم طول 

عرضش چنده