2777
2789
عنوان

سیسمونی

| مشاهده متن کامل بحث + 674 بازدید | 105 پست
خیلی گرون شدن.منم میخواستم با هفت تومن تموم شه شد ۱۷تومن😌

گرون که اره.....😣😣😣اما من مارک نمیخرم بعد هم الان فقط دنبال یه تخت و کمد هستم .و لباسهای ضروری برا۴ماه اول اضاف نمیخرم چون هرکی خریده پشیمونه دخترداییم کلی پول داد حالام همه مونده رو دستش

هیچکدوم الان اندازه اش نیست لباسهای گرونم خرید .حیف پول

الان خیلی پشیمونه

خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین .... 
پسر خوبیه شوهرم ولی اونم رای ب رایی من بچم قلب ندلشت مامانم ی زنگ نزد بگه موند یا مرد

قشنگم خودت به مامانت زنگ بزن باهاش حرف بزن،درد ودل کن،شاید حواسش نیست یادرگیر خواهراته یاهراحتمال دیگه ای...😊

خدا گر پرده بر دارد ز روی کار آدمها/چه شادی ها خورد بر هم/چه بازی ها شود رسوا/چه کاذب ها شود صادق/چه صادق ها شود کاذب/عجب صبری خدا دارد که پرده برنمیدارد😑

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همون دیگه .... اگه میتونی اشکال نداره ولی من پرسیدم کاللسکه و ایناکه گفتی ۵۰۰ سرویسش مارکش هم نسبتا ...

ببین من ماشین دارم خودم ولی بنظرم کالسکه واقعا لازمه تو مسافرت و بیرون  نمیدونم تا ببینم چی میشه  

خدایا پسر کوچولوم هدیه خودت بود ک ب خیلی زود بعد ازدواجم امد و شوکه کرد مارو . خدایا  سالم ب دستم برسونش مامان فدای قدمات بشه عشقم ک زندگیمو قشنگ کردی برای ارامش زندگیم و سلامتی پسرم  دعا کنید
ببین من ماشین دارم خودم ولی بنظرم کالسکه واقعا لازمه تو مسافرت و بیرون  نمیدونم تا ببینم چی میش ...

نه کالسکه لازمه بنظرم منم باماشین بیرون میرم اما خب خیلی وقتام با شوهرم پارک و اینا میریم باید باشه که بچه رو بزاریم توش نمیشه همش بغل باشه.اما گرون نمیتونم بخرم مخصوصا۹میلیوک😣😣😣وای سرم سوت کشید😤😤😤😤😤

خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین .... 
من به جای شما بودم فعلا کالسکه نمیخریدم  اخه خیلی از بچه ها دوست ندارن و توش بی قراری میکنن&nb ...

فدات ممنون انشاااله خودتونم ب سلامت بغلش کنید

خدایا پسر کوچولوم هدیه خودت بود ک ب خیلی زود بعد ازدواجم امد و شوکه کرد مارو . خدایا  سالم ب دستم برسونش مامان فدای قدمات بشه عشقم ک زندگیمو قشنگ کردی برای ارامش زندگیم و سلامتی پسرم  دعا کنید
یه کمد یه گهواره...سرویس حموم و لباس تا یکسالگیش...البته شاید بیشتر از سه تومن بشه...چون هنوز قیمت ن ...

همون پس ی سرهمی سایز ۲صفر ۱۳۸ شده تازه معمولی

قشنگم خودت به مامانت زنگ بزن باهاش حرف بزن،درد ودل کن،شاید حواسش نیست یادرگیر خواهراته یاهراحتمال دی ...

انقد این کارو کردمممم هیییی کلا با رفیق بازی سرگرمه حرفم بزنم میگه سرت تو زندگی خودت باشه

افرین تو خوبی..... من با۲تومن میخوام بخرم🤗🤗🤗🤗 فقط ضروری هارو

کار خوبی میکنی...😁😁😁

من خودم سه تومن دارم میخام با اون سیسمونی بخرم که شوهرم نمی دونه...چون نمیخام به مادرم فشار بیارم بنده خدا خیلی تا حالاش زحمت کشیده...اگه از سه تومن بیشتر شد دیگه بقیشو مامانم میده...

عزیزم خودتون خرید کنید خیلی بهتره هرچیری که خواستی با دست باز میاری بعدم نیازی نیست چیزای گرون بخری که فرقی نداره کالاسکه اگه اهل بیرونی همش به دردت میخوره من بنیتا دلیجان خریدم واقعا خوبه و دخترم توش راحته لباس هم یه چرخ بزن جاهایی که آف میزنن خرید کن الان شب عید جمهوری حراج میزنن فقط باید وقت بذاری من کاپشن158تومنی رو برای دخترم تو حراج گرفتم 50تومن چون اون مغازه همون یدونه رو داشت میخواست جنسشو بفروشه یا کمد گرفتم 700تومن با شلف جنسش وتمیزیش با آپادانا یکی بود تختم براش تخت پارک گرفتم اگه قرار باشه آدم هرچیزی رو بیرون ببینه بخره که از جهاز بیشتر میشه سیسمونی من مامانم عید پارسال 6تومن بهم داد 3تومن وسیله خریدم همه ی للاساشم جنس خوب  وسیله ها خوب فقط گشتم حراجی خرید کردم با3تومنشم طلا خریدم الانم شوهرم داره واسه دومی خرید میکنه سخت نگیرید لذت ببرید فقط

کار خوبی میکنی...😁😁😁 من خودم سه تومن دارم میخام با اون سیسمونی بخرم که شوهرم نمی دونه...چون نمیخ ...

منم به خاطر بعضی مسایل که خانواده ی همسرم خیلی توقع دارن تصمیم گرفتم نذارم خانوادم چیزی بخرن 

چون دست خانوادم این روزا تنگ هست البته بابام بنده خدا رفته  وام گرفته اما خب من راضی نیستم هر ماه به خاطر منو خانواده ی همسرم کلی قسط بده و از گلو خواهر برادرام بزنه بخاطر من 

حتی قبلا درموردش تاپیک زدم

انقدر به سیسمونی فکر میکردم که کم مونده بود دیونه بشم اما دو هفته پیش حالم بد شد انگار که کیسه اب پاره شده باشه رفتم بیمارستان گفتن اگه کیسه ابت باشه باید سقط کنی انقدر گریه کردم 

بعد از اون فقط به بچه فکر میکنم که سلامت باشه مهم نیست چیا داشته باشه یا بقیه چی بگن 

من و شوهرم وضع مالی خوبی نداشتیم چون حاملگی سختی هم داشتم همه ی پولی که برای زایمان و وسایل بچه گذاشته بودم تموم شد 

یکی از سخت ترین خریدها برای من و شوهرم سیسمونی بود کیلو کیلو آب میشدیم اصلا 

حالا بابا مامانم انقدر ذوق داشتن خوشحالی میکردن ولی سخت بود 

ما در توانمون بود یه قالیچه خریدیم پرده ی اتاقش و عوض کردیم @و روروئک و یه مقدار لباس