2777
2789
عنوان

سیسمونی

674 بازدید | 105 پست

مامان بابام گفتن ما بهت سیسمونی نمیدیم  شوهرم گفت خودم همه چی و براش میخرم ولی میترسم اونشب مامانش برگشت گفت باید پدرو مادرش بخرن رسمه شوهرمم گفت بچه خودمه خودم میخرم براش  بنظرتون چیکار کنم 

بابام تا دعواشه با مامانم بهم زنگ میزنه همین ک اشتی کردن یادش میره الان ۲هفتس مامانم ی زنگ بهم نزده نمیدونم برای زایمان چیکار کنم پیش کی برم دلم گرفته از دست خونوادم

خدایا پسر کوچولوم هدیه خودت بود ک ب خیلی زود بعد ازدواجم امد و شوکه کرد مارو . خدایا  سالم ب دستم برسونش مامان فدای قدمات بشه عشقم ک زندگیمو قشنگ کردی برای ارامش زندگیم و سلامتی پسرم  دعا کنید

بیخیال این چیزا .ماهم خودمون برا بچه مون سیسمونی میخریم.لذتش ما میبریم ضررش یکی دیگه😂شوهرم اصلا راضی نیست کسی وسیله بخره

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الهی بمیرم😢امیدت به خداباشه...خداروشکرشوهرت باهات همراهه☺️

خدا گر پرده بر دارد ز روی کار آدمها/چه شادی ها خورد بر هم/چه بازی ها شود رسوا/چه کاذب ها شود صادق/چه صادق ها شود کاذب/عجب صبری خدا دارد که پرده برنمیدارد😑
آخی عزیزم،خواهرنداری؟

دارم بچن

خدایا پسر کوچولوم هدیه خودت بود ک ب خیلی زود بعد ازدواجم امد و شوکه کرد مارو . خدایا  سالم ب دستم برسونش مامان فدای قدمات بشه عشقم ک زندگیمو قشنگ کردی برای ارامش زندگیم و سلامتی پسرم  دعا کنید
بیخیال این چیزا .ماهم خودمون برا بچه مون سیسمونی میخریم.لذتش ما میبریم ضررش یکی دیگه😂شوهرم اصلا راض ...

منم دقیقا مثل شما

خدایا هزار مرتبه شکرت بخاطر نی نی که بهم هدیه دادی 🙏❤اللهم صلی علی محمد و آل محمد❤
الهی بمیرم😢امیدت به خداباشه...خداروشکرشوهرت باهات همراهه☺️

پسر خوبیه شوهرم ولی اونم رای ب رایی من بچم قلب ندلشت مامانم ی زنگ نزد بگه موند یا مرد

دارم بچن

از هیچی که بهتره😂من خاهر ندارم.بامادرمم راحت نیستم درمورد این چیزا حرف بزن فقط اینجام😂اینجا دوست پیداکردم

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧
عزیزم ما هم خودمون میخریم. بچه ماست. این رسما چیه. خواهر شوهرم گفت عمم واسه دخترش خودش سیسمونی خرید ...

دیشب شوهرم میگه اون کارت فردا بردار ب همه بگو مامانم داده ولی من دلم از خونوادم شکسته

عزیزم ماهم خودمون قراره بخریم فقط لوازم ضروری.مامان بابای بیچاره گناه دارن اون ابجیامم خودشون خریدن 

خودمون نزاشتیم به زحمت بیفتن

بچه خودمونه ...خودمون هم براش وسیله میخریم کیف داره

به کسی هم ربطی نداره عزیزم. مخصوصا خانواده شوهر ...بگو خودمون اینجوری دوست داریم

منم شوهرم راضی نیست کسی برامون چیزی بخره میگه هرچی تونستیم خودمون میخریم

خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین .... 
از هیچی که بهتره😂من خاهر ندارم.بامادرمم راحت نیستم درمورد این چیزا حرف بزن فقط اینجام😂اینجا دوست پ ...

با ی بچه ۴ساله چ حرفی دارم بزنم

دیشب شوهرم میگه اون کارت فردا بردار ب همه بگو مامانم داده ولی من دلم از خونوادم شکسته

عزیزم اوقاتت تلخ کن .دوران بارداری نذار هیچی ناراحتت کنه شاد باش یه نی نی قراره به زندگیتون اضافه بشه لذت ببر برو خرید ...خوش باش.😍

این روزا تکرار نمیشه ها نمیتونی دوباره نی نی ت قورت بدی بره تو شکمت😅