2777
2789
عنوان

سیسمونی

| مشاهده متن کامل بحث + 674 بازدید | 105 پست

خانوما بنظرتون با ۲۰تومن میشه سیسمونی خرید خیلی گرونه همه چی

خدایا پسر کوچولوم هدیه خودت بود ک ب خیلی زود بعد ازدواجم امد و شوکه کرد مارو . خدایا  سالم ب دستم برسونش مامان فدای قدمات بشه عشقم ک زندگیمو قشنگ کردی برای ارامش زندگیم و سلامتی پسرم  دعا کنید

هنوز ک خیلی مونده تا زایمان تا اون موقع درست میشه همه چی 

خوبه ک هنسرت فهمیده اس و فهم داره سیسمونی رو وظیفه خانوادت نمیدونه درست یا غلط ی چیزیه ک باب شده اصن وطیفه خانواده دختر نیس اگرم سیسمونی میدن محبت میکنن اینم خطاب ب ننه شوهرت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم جنس طلاکاری شده که نمیخاد بخری 😊اره خیلی هم زیاده.

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧

کجا هستی عزیزم؟؟اگه تهرانی چندجابهت ادرس بدم بری

من۱۷تومن شد تفریبا هم کامل خرید کردم فقط دوچرخه و ماشین شارژی بزرگ نخریدم هنوز

خدایا خودت تو اوج ناامیدی امیدوارم کردی😊😊😊خدا خودت نگهدارش باش🙏🙏🙏
دیشب شوهرم میگه اون کارت فردا بردار ب همه بگو مامانم داده ولی من دلم از خونوادم شکسته

عزیزم همه مثه هم نیستن . یکی بچشو می‌ذاره سر راه. یکی لای پر قو بزرگ می‌کنه نمی‌ذاره هیچی یاد بگیره همه از نظر خودشون کار درستو میکنن ولی خب اشتباه داریم. سعی کن خودت خوب باشی. این چیزا مهم نیست. من همیشه میگم سالم و خوشحال باشن یاد منم نکنن. شوهرت آدم خوبیه خدارو شکر همینکارو بکن تا دهن بقیه بسته بشه

وای خدای من ....😲😲😲😲بنظرت ۲۰ میلیون کمه؟؟؟؟؟؟؟

گرونی هست ولی میشه عزیزم...بعدم فقط ضروریات رو بخر

پس من حرف نزنم بهتره😂😂😂😂

خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین .... 

به نظرمن باکمتر ازاینم میتونی بخری. خودت بری اجناس رو ببینی متوجه میشی.

عضو گروه رز آبی. 💙💙💙.       وزن شروع ۶۹کیلو  .           شروع  ۱۲ دی . 💙💙💙.       وزن هدف ۵۹ کیلو . 

این رسم و رسوما دیگه کم کم باید برداشته بشه، حالا قدیما ۴ تا کهنه و قنداق و گهواره و این چیزا بود که خانواده تقبل میکردن، الان خیلی تجملاتی شده و واقعا برای خیلی ها سخته، هم جهزیه هم سیسمونی،گناه دارن پدر و مادرمون

شوهر من قبل از اینکه کسی حرف سیسمونی بزنه خودش گفت خودمون هر چی در توانمونه میخریم، بگو کسی به زحمت نیفته

مردم شهری که همه در آن می‌لنگند، به کسی که راست راه می‌رود می‌خندند!!! 😏
کجا هستی عزیزم؟؟اگه تهرانی چندجابهت ادرس بدم بری من۱۷تومن شد تفریبا هم کامل خرید کردم فقط دوچرخه و ...

من تهرانم عزیزم  دیروز رفتم سرویس جوب بالسا ی تخت و کمد و ویترینش ۱۵میلیون کلا نااامید شدم

خدایا پسر کوچولوم هدیه خودت بود ک ب خیلی زود بعد ازدواجم امد و شوکه کرد مارو . خدایا  سالم ب دستم برسونش مامان فدای قدمات بشه عشقم ک زندگیمو قشنگ کردی برای ارامش زندگیم و سلامتی پسرم  دعا کنید
به نظرمن باکمتر ازاینم میتونی بخری. خودت بری اجناس رو ببینی متوجه میشی.

سرویس کالسکه و کریر و ساک ۹میلیون خیلی شده