2777
2789
عنوان

سیسمونی

| مشاهده متن کامل بحث + 674 بازدید | 105 پست

کلا نتاامید شدم 😭😭😭

خدایا پسر کوچولوم هدیه خودت بود ک ب خیلی زود بعد ازدواجم امد و شوکه کرد مارو . خدایا  سالم ب دستم برسونش مامان فدای قدمات بشه عشقم ک زندگیمو قشنگ کردی برای ارامش زندگیم و سلامتی پسرم  دعا کنید
مگه مجبوری خارجی بخری خب!😒

خوب ایرانی بدرد نمیخوره میخوام یا مکسی بگیرم یا پیر گاردین حالا بین این دوتا موندم

خدایا پسر کوچولوم هدیه خودت بود ک ب خیلی زود بعد ازدواجم امد و شوکه کرد مارو . خدایا  سالم ب دستم برسونش مامان فدای قدمات بشه عشقم ک زندگیمو قشنگ کردی برای ارامش زندگیم و سلامتی پسرم  دعا کنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من تهرانم عزیزم  دیروز رفتم سرویس جوب بالسا ی تخت و کمد و ویترینش ۱۵میلیون کلا نااامید شدم

برا خورده ریزا و لباس برو انبار اقابزرگ.

خدایا خودت تو اوج ناامیدی امیدوارم کردی😊😊😊خدا خودت نگهدارش باش🙏🙏🙏
آره بابا...من که با سه تومن میخوام برم خرید...😂😂😂

چی بخری

آره بابا...من که با سه تومن میخوام برم خرید...😂😂😂

افرین تو خوبی..... من با۲تومن میخوام بخرم🤗🤗🤗🤗

فقط ضروری هارو

خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین .... 
برا خورده ریزا و لباس برو انبار اقابزرگ.

کجا هست پیروز ی سرهمی از بهار براش خریدم ۱۲۰تومن خیلی نازهههه

افرین تو خوبی..... من با۲تومن میخوام بخرم🤗🤗🤗🤗 فقط ضروری هارو

خیلی گرون شدن.منم میخواستم با هفت تومن تموم شه شد ۱۷تومن😌

خوب ایرانی بدرد نمیخوره میخوام یا مکسی بگیرم یا پیر گاردین حالا بین این دوتا موندم

همون دیگه .... اگه میتونی اشکال نداره ولی من پرسیدم کاللسکه و ایناکه گفتی ۵۰۰ سرویسش

مارکش هم نسبتا خوب بود.مگه چندوقت میخوام استفاده کنم

ضمن اینکه هرگز شرایط خرید ست۹تومنی ندارم.البته داشتممم فکرکنم نمیخریدم اخه زورم میاد😂😂😂

خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین .... 
کجا هست پیروز ی سرهمی از بهار براش خریدم ۱۲۰تومن خیلی نازهههه

خیابون بهار که همین قیمتاس.

بزن تو گوگل مپ میاره.سمت پالاشگاه نفت .وباقر شهر.

سرویس کالسکه و کریر و ساک ۹میلیون خیلی شده

خوب ، عزیزم مگه کریر وکالسکه رو تاچند وقت میخوای استفاده کنی؟ کریر که چند ماهه اوله وکالسکه هم نهایت ۲سال ، به نظرت واقعا ارزش داره  ، هزینه زیادی بکنی؟  من خودم باردارم وسیسمونی رو نصف نصف گرفتیم با مامانم ، همسرم اصلا نمیذاشت بابام بخره ولی چون اونا هم نوه اولشونه به زور نصفش رو خریدن.  خیلی چیزاهم خریدیم ولی باقبمت های متعادل. 

عضو گروه رز آبی. 💙💙💙.       وزن شروع ۶۹کیلو  .           شروع  ۱۲ دی . 💙💙💙.       وزن هدف ۵۹ کیلو . 

من به جای شما بودم فعلا کالسکه نمیخریدم 

اخه خیلی از بچه ها دوست ندارن و توش بی قراری میکنن 

الان نه تومن هزینه کنی و یه وقت استفاده اش نکنی پولت حیف میشه از الانم جاتو میگیره

بذار وقتی احتیاج داشتی بخر 

اون وقت بچتم میبری خرید امتحان کن ببین بچه کالسکه دوست داره یا نه 

البته نظرمو گفتم شما خودتون مختارید 

😍😍😍😍😍😍😍😍

انشالله نی نی سالم بغلش کنی

من تهرانم عزیزم  دیروز رفتم سرویس جوب بالسا ی تخت و کمد و ویترینش ۱۵میلیون کلا نااامید شدم

دیروز با مامانم یه کمد قیمت کردیم خوشگل و جادار ...تا هفت هشت سالگی هم بدرد میخوره...گفت هشتصد تومن گفتیم گرونه پشیمون شدیم...😁😁😁

همون دیگه .... اگه میتونی اشکال نداره ولی من پرسیدم کاللسکه و ایناکه گفتی ۵۰۰ سرویسش مارکش هم نسبتا ...

منم میگم بچه مگه چند وقت از کالسکه استفاده میکنه که انقد هزینه کنم اخه😒