2777
2789
عنوان

چاقی دیگه خستم😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 672 بازدید | 68 پست
کالری شماری کن  و ورزش  ورزشی که انجام میدی هیچه اصلا کافی نیست  من با کالری شماره ...

خواهر خجالت میکشم قدو وزنمو بگم بگم توحساب کنی چقدر باید بخورم هرروز واینکه من از برنامه بشقاب استفاده میکنم اونم یاد بدی ببخشید

کاربری قبلیم سرهیچی ترکید پارسال همین موقع ها عضوشده بودم😥لطفا بااین دیگه کاریتون نباشه قول میدم یه گوشه بشینم بحث سیاسی نکنم😅😅😅
بیخیال خواهر من. این در و باز نکن. بزار به درد خودم بمیرم یه گوشه.  😶😐

ای خدا عین منی😭😭😭

کاربری قبلیم سرهیچی ترکید پارسال همین موقع ها عضوشده بودم😥لطفا بااین دیگه کاریتون نباشه قول میدم یه گوشه بشینم بحث سیاسی نکنم😅😅😅

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

همون که مادر دوستمون گفت لامصب کیلو کیلو اضافه میشه گرم گرم میره

ببخشید اسم پودرتون چیبود

خواهر خجالت میکشم قدو وزنمو بگم بگم توحساب کنی چقدر باید بخورم هرروز واینکه من از برنامه بشقاب استفا ...

عزیزم من بشقاب ندارم مانکن دارم 

مانکن اگه داشته باشی در خدمتم 

اما در کل باید وزنتو ضبدر ۲۰ کنی منهای ۱۰۰ برای کالری دریافتی 

این برای  کم کردن یک کیلو هست اگه در هفته ورزشم داشته باشی 

بچه ها تو همین سایتم گروهی رژیم میگیرن خیلیام نتیجه گرفتن خواستی  لینکشو برات بزارم 

اللهم صل علی محمد و ال محمد 
اشتباه نکن من بعد از ده سال انواع رژیمای عجیب و غریب فقط کالری شماری رو خوب دیدم  تا الانم شون ...

چقدر میخوردی هرروز چندوکیلو بودی من بلد نیستم اصلاکالری شماری

عزیزم من بشقاب ندارم مانکن دارم  مانکن اگه داشته باشی در خدمتم  اما در کل باید وزنتو ضبد ...

اره مرسی بزار فقط قدمم ۱۶۵وزنم ۹۰اونم حساب کن بگو الان مانکن میریزم توگوشی

چقدر میخوردی هرروز چندوکیلو بودی من بلد نیستم اصلاکالری شماری

من هفتادو پنج کیلو بودم .

توی دوماه دوازده کیلو کم کردم 

من سریع میخاستم لاغر کنم روزی هفصد هشصد کالری بیشتر دریافت نمیکردم

فک کنم باید روزی۱۷،۲۰ کالری مصرف کنم به نظرم

من هفتادو پنج کیلو بودم . توی دوماه دوازده کیلو کم کردم  من سریع میخاستم لاغر کنم روزی هفصد ه ...

خوشبحالت گلم

عزیزم من بشقاب ندارم مانکن دارم  مانکن اگه داشته باشی در خدمتم  اما در کل باید وزنتو ضبد ...

مانکنو ریختم

اگ تل گرام داری یه گروه خیلی موفق بهت معرفی کنم

دارم عزیزم