2777
2789
عنوان

چاقی دیگه خستم😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 672 بازدید | 68 پست
کالری شماری کن عزیزم با مانکن  شما فعلا کار خاصی انجام ندادی پیاده رویی تا چهل دقیقه از قند خو ...

باور میکنی یه هفتس کلا برنج نون هیچی به زبونم نخورده

کاربری قبلیم سرهیچی ترکید پارسال همین موقع ها عضوشده بودم😥لطفا بااین دیگه کاریتون نباشه قول میدم یه گوشه بشینم بحث سیاسی نکنم😅😅😅
عزیزم من با این پودر پونزده کیلو کم کرده ام صبحه ها دو قاشق گنده توی آب جوش حل میکنم ولرم که شد س ...

عزیزم چه پودربه توچند وقت چندبودی چند شدی

کاربری قبلیم سرهیچی ترکید پارسال همین موقع ها عضوشده بودم😥لطفا بااین دیگه کاریتون نباشه قول میدم یه گوشه بشینم بحث سیاسی نکنم😅😅😅

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

یادم اومد یکی نابارو بود اینجا گفت ۷۳کیلوم یکی هی گیر داده بود چاقی باردار نمیشی بعد من هر چی دلداری ...

اوه ... باید ببینی چی قسمتته، من تنبلی تخمدان دارم از شدت اضافه وزن، ۹۰ کیلو بودم قبل بارداری تازه😰 ولی با اقدام اول باردار شدم. 🤣 حالا الان که نگوووو، دارم میترکم😫

اوه ... باید ببینی چی قسمتته، من تنبلی تخمدان دارم از شدت اضافه وزن، ۹۰ کیلو بودم قبل بارداری تازه😰 ...

الان چندی

داروخانه سی و چهار تومن  من از هشتاد و شش رسیدم به هفتاد و یک  عرض دو ماه و نیم

ماشالا افرین بهت منم دعا کن خواهر ناامید شدم کلا

رژیم فعلا براولیه گفتن بهتره یه شوکی بدی رژیم شیروخرماگرفتم تابقیشو ببینم خداچی میخواد اگه رژیم خوب ...

کالری شماری کن  و ورزش 

ورزشی که انجام میدی هیچه اصلا کافی نیست 

من با کالری شماره ۱۰ کیلو کم کردم مانکن و نصب کن و هر روز با این برنامه ورزش کن    female fitness ۱۰ دقیقه بیشتر وقتتو نمیگیره اما خوب میسوزونه و سفت میکنه بدنتو در کنارش حداقل ۴۵ دقیقه پیاده روی کن روزایی که تمایل داری یا اینکه برقص نیم ساعت

رژیمای اینجوری کوتاه مدته بعد یه مدت بدن دچار قحطی میشه و ذخیره میکنه  برگشت داره 

قراره وزن کم کنیم نه اینکه شکنجه بدیم خودمونو 

هفته ای نیم تا یک کیلو کافیه خوبی کالری شماری اینه که صورتت اب نمیشه اونقدرا 

اللهم صل علی محمد و ال محمد 
باور میکنی یه هفتس کلا برنج نون هیچی به زبونم نخورده

اشتباهت همینجاس این مدل رژیم اخرش فقط شکسته .هیچی نباید حذف بشه بدنت ب ویتامین های برنج نیلز داره فقط محدود کن فقط