2821
2789
عنوان

چاقی دیگه خستم😭😭😭😭😭

672 بازدید | 68 پست

سلام خانما من خیلی چاق شدم چندروزه رژیمم ولی کم نکردم خب من دیگه چیکارباید بکنم که نمیکنم ابلیمو بااب میخورم دارچین زنجبیل میخورم پیاده روی نیم ساعت دراز نشست میرم تو خونه لب به قندنمیزنم دیگه باید چیکارکنم

کاربری قبلیم سرهیچی ترکید پارسال همین موقع ها عضوشده بودم😥لطفا بااین دیگه کاریتون نباشه قول میدم یه گوشه بشینم بحث سیاسی نکنم😅😅😅

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

با چندروز میخوای کم کنی؟طول میکشه 

تو عاشق نبودی که دردودل عاشقا رو بفهمی💕           تو بارون نموندی که دلگیریه این هوارو بفهمی💓              تو گریه نکردی برای کسی تا بدونی چی میگم💞                 دلت تنگ نبوده ، میخندی تا از حس دلتنگی میگم💔            تو تنها نموندی تا حال دل بیقرارو بفهمی💓                      عزیزت نرفته که تشویش سوت قطارو بفهمی💗                  تو از دست ندادی بفهمی چیه ترسه از دست دادن💖            جای من نبودی بدونی چیه فرقِ بین تو و من🖤                                                                                                    اونجا که یه دختر میگه "تو قول داده بودی"                  قابلیت اینو داره که عرش خدارو بلرزونه🖤                                                                                                                                                       
خیلی خوب کم کنی تو ی هفته ی کیلو کم میکنی..عجول نباش خو ولی افرین ب ارادت من نمیتونم😭😭😭😭

نه من خیلی خوب تحمل میکنم چون جدا خسته شدم ولی کم نمیشه

کاربری قبلیم سرهیچی ترکید پارسال همین موقع ها عضوشده بودم😥لطفا بااین دیگه کاریتون نباشه قول میدم یه گوشه بشینم بحث سیاسی نکنم😅😅😅

کالری شماری کن عزیزم با مانکن 

شما فعلا کار خاصی انجام ندادی پیاده رویی تا چهل دقیقه از قند خونت استفاده میکنه تازه بعد چهل دقیقه چربی سوزی شروع میشه 

نخوردن قندم کافی نیست 

درکنارش برنج و نون و ماکارونی و... چیزای دیگم باید محدود بشه

چن روزه ؟  چن کیلویی و قدت ؟  چه رژیمی گرفتی ؟

رژیم فعلا براولیه گفتن بهتره یه شوکی بدی رژیم شیروخرماگرفتم تابقیشو ببینم خداچی میخواد اگه رژیم خوب بلدین بگین مرسی

یادم اومد یکی نابارو بود اینجا گفت ۷۳کیلوم یکی هی گیر داده بود چاقی باردار نمیشی بعد من هر چی دلداری میدادم اون میومد میگفت بخور تا بیشتر شی ...من با ۷۵باردارم نمیدونم چرا ملتو ناامید میکنن...مشکلم خداروشکر نداشتم 

یهو یادم اومد دااااغ کردم بببخشید استارتر بی ربط گفتم

عزیزم

من با این پودر پونزده کیلو کم کرده ام

صبحه ها دو قاشق گنده توی آب جوش حل میکنم

ولرم که شد سر میکشم 

بدمزه است

ولی یهو انگار اجر خورده باشم سیر میشم

از کاربرایی که دستشون جایی بند نیست و خشمشون رو توی پیام ها سربقیه خالی میکنن دوری کنید. اینا همه رو دشمن خودشون میبینن و دنبال التیام ناکامی های شخصی هستن.